net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

KYMCO

Ρίξτε μια προσεκτική ματιά στην ελληνική ιστοσελίδα της, www.kymco.gr. Πέραν των προφανών, όπως διαθέσιμα μοντέλα, δίκτυο, ιστορία κλπ, θα βρείτε στοιχεία που άλλοι κατασκευαστές σπάνια προσφέρουν, όπως τη δυνατότητα αποθήκευσης του πλήρη καταλόγου ανταλλακτικών με τιμές λιανικής. Ιδιαίτερη μέριμνα έχει δοθεί ώστε το κόστος των ανταλλακτικών να είναι ανταγωνιστικό. Ειδικά οι τιμές των γνήσιων αναλώσιμων συχνά προσεγγίζουν αυτές των aftermarket εξαρτημάτων.

Η εταιρεία διαθέτει πλήρως εξοπλισμένο κεντρικό συνεργείο για όλα τα δίτροχα, τετράτροχα (ATV) αλλά και τα ηλεκτρικά οχήματα (Mobility Scooters). Παράλληλα ένα ανεξάρτητο τμήμα επανδρωμένο με ειδικά εκπαιδευμένους μηχανολόγους λειτουργεί αμφίδρομα παρέχοντας τεχνικές οδηγίες στα συνεργαζόμενα συνεργεία και συγκεντρώνοντας πληροφορίες προς ενημέρωση του κατασκευαστή για τη συνεχή βελτίωση των προϊόντων του.

Το δίκτυο ανταλλακτικών έχει οργανωθεί για γρήγορη και ακριβή εξυπηρέτηση προς το δίκτυο συνεργατών, με κάλυψη από τις κεντρικές αποθήκες της Αθήνας, ενώ ως τοπικά κέντρα ανταλλακτικών λειτουργούν συνεργάτες στη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα, τον Βόλο, τις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα, την Κρήτη και την Κέρκυρα.

Οι παροχές περιλαμβάνουν τα προφανή δύο χρόνια εργοστασιακής εγγύησης, με προαιρετική δυνατότητα επέκτασης. Καλύπτονται όλα τα μέρη του σκούτερ, μοτοσικλέτας ή ATV: μηχανικά, ηλεκτρικά, κατασκευαστικά ελαττώματα στα πλαστικά και ατέλειες στη βαφή.

Η KYMCO λειτουργεί ένα online σύστημα εγγυήσεων και εγκρίσεων αυτών. Καθώς σε συγκεκριμένες περιπτώσεις απαιτείται προέγκριση για την κάλυψη εγγύησης, η αποκατάσταση κάποιας βλάβης εντός εγγύησης είναι άμεση εφόσον ο συνεργάτης διαθέτει απόθεμα του απαραίτητου ανταλλακτικού, διαφορετικά η αποστολή του πραγματοποιείται εντός 24 ωρών χωρίς να χρειαστεί να καταχωρηθεί ξεχωριστή παραγγελία, συντομεύοντας έτσι την όλη διαδικασία.

Όλα τα σημεία τεχνικής υποστήριξης του επίσημου δικτύου παρέχουν εγγύηση σωστής τοποθέτησης ανταλλακτικών και αναλωσίμων, ενώ σε κάποια συνεργαζόμενα καταστήματα το πρώτο service παρέχεται δωρεάν ή προσφέρεται service λιπαντικού χωρίς χρέωση εργασίας. Για ακριβές επισκευές το κεντρικό συνεργείο, αλλά και αρκετά από τα συνεργαζόμενα προσφέρουν τη δυνατότητα αποπληρωμής σε έξι άτοκες δόσεις με πιστωτική κάρτα.

 

BEST BUY - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ