net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Piaggio

Στην διεθνή έκθεση EICMA 2011 στο Μιλάνο ο Όμιλος Piaggio παρουσίασε το πρόγραμμα υπηρεσιών μετά την πώληση “Prime Service”, αποσκοπώντας στην οικοδόμηση μίας σχέσης εμπιστοσύνης με τον πελάτη που θα επεκταθεί μετά την πώληση ενός δικύκλου.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα Prime Service προσφέρεται εγγύηση δύο ετών για τα μηχανικά, ηλεκτρικά μέρη, πλαστικά μέρη και τη βαφή κάθε δικύκλου. Η δυνατότητα επέκτασης της εγγύησης επιτυγχάνεται με το πρόγραμμα 2+2 και έρχεται να εξασφαλίσει υψηλότερη αξία μεταπώλησης για το όχημα. Το πρόγραμμα επέκτασης εγγύησης μπορεί να αποκτηθεί με την αγορά του δικύκλου, αλλά μπορεί επίσης να ενεργοποιηθεί μέσα σε 180 ημέρες από την ημερομηνία της αγοράς.

Τα προνόμια που προσφέρει η Piaggio προς τον πελάτη συνεχίζονται με παροχή δύο χρόνων δωρεάν οδικής βοήθειας σε όλα τα μοντέλα του Ομίλου Piaggio με κινητήρες άνω των 600 κυβικών εκατοστών. Η οδική βοήθεια καλύπτει τον ιδιοκτήτη σε περίπτωση βλάβης σε όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη, ενώ έχει προνοηθεί και η παροχή οχήματος αντικατάστασης του πελάτη.

Στα εξουσιοδοτημένα συνεργία του Ομίλου Piaggio όλοι οι μηχανικοί έχουν περάσει από ειδική εκπαίδευση για μέγιστη αποδοτικότητα και ασφάλεια στις εργασίες συντήρησης και επισκευής. Προηγμένα διαγνωστικά εργαλεία εξασφαλίζουν ότι τηρούνται οι προδιαγραφές του κατασκευαστή, καθώς ο πελάτης λαμβάνει αναλυτική προσφορά κόστους πριν την εκτέλεση της εργασίας και ειδικά έγγραφα που πιστοποιούν την εργασία που εκτελέστηκε.

Και τα ανταλλακτικά καλύπτονται από εγγύηση καλής λειτουργίας για ένα έτος από την τοποθέτηση. Προϋπόθεση αποτελεί η τοποθέτηση σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο. Για την εργασία τοποθέτησης εγγυάται για ένα έτος το εκάστοτε Συνεργαζόμενο Σημείο Τεχνικής Υποστήριξης το οποίο πραγματοποίησε την επέμβαση στο όχημα.

Η Piaggio σχεδίασε το πρόγραμμα Prime Service έτσι ώστε να διασφαλίζεται η ορθή διαχείριση των αποβλήτων, τα οποία συλλέγονται σύμφωνα με την περιβαλλοντική νομοθεσία, μια οικολογική πρόβλεψη που τιμά τον χώρο του δικύκλου και συνιστά παράδειγμα προς μίμηση.

 

BEST BUY - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ