net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Suzuki

Η Suzuki προσφέρει εργοστασιακή πανευρωπαϊκή εγγύηση καλής λειτουργίας για όλες τις μοτοσικλέτες που εισάγει στην ελληνική αγορά, η οποία παρέχει 24 μήνες εγγύησης καλής λειτουργίας ανεξαρτήτως χιλιομέτρων και καλύπτει μηχανικά μέρη, ηλεκτρικά, πλαστικά και βαφή. Της διαδικασίας αυτής εξαιρούνται μόνο ειδικές περιπτώσεις εισαγωγής μοτοσικλετών εκτός δρόμου (πχ motocross) - όπως συμβαίνει με τις περισσότερες εταιρείες. Παράλληλα, προσφέρεται η δυνατότητα επέκτασης εγγύησης.

Κάθε γνήσιο ανταλλακτικό που αγοράζεται και τοποθετείται από το δίκτυο των εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Suzuki παρέχεται επίσης εγγύηση 12 μηνών, ενώ η ελληνική αντιπροσωπεία, ως επιπρόσθετη παροχή, παρέχει δωρεάν πακέτο οδικής βοήθειας 12 μηνών μετά την αγορά κάθε καινούργιας μοτοσικλέτας. Στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της εταιρείας προσφέρεται και δίκυκλο εξυπηρέτησης.

Μετά το πέρας της περιόδου εγγύησης η Suzuki προσφέρει εκπτώσεις σε μεγάλη κατηγορία ανταλλακτικών, που αφορά την συντήρηση μοτοσικλετών - ένα πρόγραμμα Πιστότητας Πελατών που διεκπεραιώνεται μέσω του δικτύου Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών της Σφακιανάκης. Μετά την διεκπεραίωση προγραμματισμένης συντήρησης σε συμβεβλημένα καταστήματα, προσφέρεται δωρεάν πακέτο Οδικής Βοήθειας διάρκειας 12 μηνών. Κατά καιρούς η Suzuki τρέχει καμπάνιες δωρεάν ελέγχων ανάλογα με την χρονική περίοδο (πχ. χειμερινός έλεγχος) με παροχή κουπονιού για έκπτωση σε επόμενη επίσκεψη. Επιπλέον, αναγνωρίζοντας πως μερικές φορές κάποιες επισκευές υψηλού κόστους μπορεί να φέρουν τον πελάτη σε δύσκολη θέση, εφαρμόζει ειδική εκπτωτική πολιτική κατά περίπτωση. Να αναφέρουμε δε πως ειδικές τιμές και εκπτώσεις έως 20% τρέχουν σε γνήσια αξεσουάρ Suzuki και Yoshimura.

Αυτήν την εποχή είναι σε ισχύ τo πρόγραμμα After Sales - After Summer, με μειωμένες τιμές σε επιλεγμένα ανταλλακτικά. Οι αναβάτες Suzuki θα επωφεληθούν από εκπτώσεις στην εργασία καθώς και από εκπτώσεις έως 25% στα ακόλουθα είδη: Λιπαντικά, μπουζί, φίλτρα, αλυσίδες, γρανάζια κίνησης, ιμάντες κίνησης, ντίζες, δίσκοι φρένων, δίσκοι συμπλέκτη, τακάκια, μπαταρίες, αντιψυκτικά, υγρά φρένων. Η συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια θα διαρκέσει έως την 31η Δεκεμβρίου 2015 και αφορά μοτοσικλέτες που ταξινομήθηκαν πριν την 31η Δεκεμβρίου 2013.

Ο πελάτης έχει στη διάθεσή του 24ωρη γραμμή εξυπηρέτησης για την παροχή συμβουλών, και συλλογή αιτημάτων για οποιοδήποτε εμπορικό ή τεχνικό θέμα.
Η Suzuki συνεργάζεται με αναγνωρισμένες ασφαλιστικές εταιρίες για την επισκευή μοτοσικλετών μετά από ατύχημα χωρίς οικονομική εμπλοκή του πελάτη (εκχώρηση απαίτησης μέσω συμβεβλημένων καταστημάτων).

Και να μην ξεχάσουμε μια τεχνική πρωτοτυπία των εξειδικευμένων service της Suzuki, όπου υπάρχει η δυνατότητα οδηγικής προσομοίωσης λειτουργίας του κινητήρα μέσω δυναμόμετρου για την τελική δοκιμή μετά από επισκευή, αλλά και τη διάγνωση λειτουργίας σε διάφορες συνθήκες λειτουργίας, έως και πλήρους ισχύος  - κάτι που είναι πρακτικά αδύνατο να γίνει στον δρόμο.

 

BEST BUY - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ