net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Honda

Οι μοτοσικλέτες και τα scooter της Honda είθισται να βρίσκονται ψηλά στις προτιμήσεις του αγοραστικού κοινού και ο λόγος φυσικά είναι η υψηλή ποιότητα των προϊόντων και το αναμφισβήτητα βαρύ όνομα της εταιρείας. Σε μια γκάμα που σήμερα χρησιμοποιεί τροφοδοσία ηλεκτρονικού ψεκασμού PGM-FI, με τεχνικές διατάξεις όπως το Combined ABS που φτιάχτηκε για να κάνει το φρενάρισμα όσο πιο απλό και ασφαλές γίνεται για τον αναβάτη, αντιλαμβάνεστε πως εδώ συναντάμε πλέον την αιχμή της ηλεκτρονικής τεχνολογίας. Αυτό δε μπορεί παρά να σημαίνει πως η υποστήριξη της εταιρείας είναι κρίσιμης σημασίας για να απολαμβάνουμε τη μοτοσικλέτα μας για πολλά χρόνια μετά την αγορά.

Η Honda προσφέρει την απαραίτητη διετή εγγύηση σε όλα της τα δίκυκλα και αυτή αφορά όλα τα μηχανικά μέρη, τα ηλεκτρικά, τα πλαστικά και τη βαφή. Μια ιδιαίτερη εξαίρεση αφορά εργοστασιακή εγγύηση διάρκειας τριών ετών με την οποία η Honda καλύπτει το VFR1200. Τέλος - κατά την κοινή παράδοση των περισσότερων εργοστασίων - δεν καλύπτονται από καμία εγγύηση οι αγωνιστικές μοτοσικλέτες της Honda.

Παράλληλα, όσον αφορά στα ανταλλακτικά υπάρχουν σε ισχύ προνομιακές τιμές στα ανταλλακτικά μοτοσικλετών με ηλικία πάνω τα πέντε χρόνια.

Εξουσιοδοτημένο σέρβις σημαίνει τεχνικοί με άριστη γνώση του αντικειμένου τους, καταρτισμένοι, πιστοποιημένοι και ελεγχόμενοι από την ίδια την αρχή που ορίζει τα ποιοτικά στάνταρ των προϊόντων της, τη Honda. Σημαίνει εμβριθή γνώση της υψηλής τεχνολογίας που πλέον κοσμεί ακόμη και το μικρότερο σκουτεράκι της και βέβαια τη χρήση των κατάλληλων εξειδικευμένων εργαλείων που μόνο εντός του εταιρικού της δικτύου μπορεί κανείς να εξασφαλίσει.

Σημαίνει επίσης πως η Honda δεν αμελεί να αφιερώνει πόρους για τη συνεχή τους κατάρτιση στις νέες τεχνολογίες που η ίδια εισάγει στην παγκόσμια αγορά. Το ίδιο συμβαίνει φυσικά και με την εκπαίδευση στη χρήση των προηγμένων ειδικών εργαλείων και προγραμμάτων που η κάθε τεχνική καινοτομία φέρνει μαζί της.

Ακόμη σημαίνει χρήση των εγκεκριμένων ανταλλακτικών και αναλώσιμων, αυτών που επιλέχθηκαν από τους κορυφαίους μηχανικούς της Ιαπωνίας ώστε να επιτύχουν την απόδοση που επιθυμούσαν για το προϊόν τους.

Παράλληλα, στο εκτενές δίκτυο επισήμων εμπόρων και συνεργείων της Honda που καλύπτει κάθε σπιθαμή της χώρας, κάθε συνεργαζόμενο μέλος προβαίνει κατά καιρούς σε ειδικές προσφορές προς τους πελάτες του, από εκπτώσεις σε γνήσια ανταλλακτικά ή εργατικά κόστη, ως παροχή οχημάτων αντικατάστασης.

 

BEST BUY - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ