net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Kawasaki

Η Kawasaki καλύπτει όλες τις μοτοσικλέτες, ATV και jet ski της με διετή εγγύηση, η οποία περιλαμβάνει μηχανικά, ηλεκτρικά, πλαστικά μέρη και βαφή. Η σειρά προγραμμάτων Kawasaki Care, ή K-Care είναι διαθέσιμη αποκλειστικά για τα προϊόντα που έχουν εισαχθεί επισήμως από την Kawasaki Motors Europe NV και έχουν πωληθεί από το επίσημο δίκτυο της, ενώ καλύπτουν όλη την Ευρώπη. Επιπλέον υπάρχει και η δυνατότητα επέκτασης της εγγύησης για άλλα δύο χρόνια με το πρόγραμμα K-Care Warranty Plus - το οποίο μπορεί αποκτηθεί σε οποιαδήποτε στιγμή κατά την 24μηνη εργοστασιακή εγγύηση.

Το πρόγραμμα K-Care Warranty Plus δεν έχει περιορισμό χιλιομέτρων, κρυφές χρεώσεις, ούτε όριο επί των απαιτήσεων εγγύησης. Το σημαντικότερο όμως είναι το ότι είναι μεταβιβάσιμο, αυξάνοντας τη μεταπωλητική αξία.

Στην κεντρική αποθήκη της ΤΕΟΜΟΤΟ Α.Ε. στην Αθήνα υπάρχει πλούσιο στοκ ανταλλακτικών, ενώ η Ελλάδα καλύπτεται από ένα εκτενές δίκτυο. Για όσα ανταλλακτικά δεν είναι ετοιμοπαράδοτα, η αεροπορική αποστολή τους από την Ολλανδία μέσα σε ένα 24ωρο, χωρίς επιπλέον χρέωση!

Το πρώτο service της μοτοσικλέτας προσφέρεται με δωρεάν κόστος εργασίας, ενώ η Kawasaki συνεχίζει συνοδεύοντας με εγγύηση έξι μηνών στα ανταλλακτικά που θα χρησιμοποιήσει – πλην των αναλωσίμων φυσικά. Η Kawasaki συνεχίζει να προσφέρει ασφάλεια στον πελάτη της με τον δωρεάν έλεγχο 10 σημείων, ο οποίος εξασφαλίζει έναν βασικό έλεγχο καλής λειτουργίας ανεξαρτήτως της εργασίας που έχει γίνει στο σέρβις.

Κάθε επίσημος επισκευαστής της Kawasaki πληροί συγκεκριμένες αυστηρές προδιαγραφές αναφορικά με την κατάρτιση και την εμπειρία του προσωπικού, τους χώρους του συνεργείου, τον εξοπλισμό και το υπόλοιπο υποστηρικτικό υλικό. Τακτικές επιθεωρήσεις στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία εξασφαλίζουν τη σταθερή ποιότητα των εργασιών των συνεργατών και τη συνεχή αναβάθμιση του τεχνολογικού εξοπλισμού. Παράλληλα, μέσω της Kawasaki Training Academy οι μηχανικοί λαμβάνουν τακτική τεχνική πληροφόρηση για τα νέα μοντέλα, τις νέες τεχνολογίες και τις πολιτικές της εταιρείας και πιστοποιούνται σχετικώς.

Για τη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών της, η Kawasaki διεξάγει μια παγκόσμια έρευνα καταγραφής των παρατηρήσεων του κάθε αναβάτη. Πρόκειται για την Kawasaki Owners Survey και θα τη βρείτε στη διεύθυνση www.kawasaki-research.com/KOS/MC. Μπορείτε να λάβετε μέρος απλώς δίνοντας τον 17ψήφιο αριθμό πλαισίου της Kawasaki σας και στη συνέχεια απαντάτε σε μια σειρά ερωτήσεων που έχουν ως στόχο να βελτιστοποιήσουν τη σχέση σας με την Kawasaki, αλλά και να της δώσουν την πληροφορία που θα της επιτρέψει στο μέλλον να φτιάξει ακριβώς εκείνες τις μοτοσικλέτες που ζητούν οι φίλοι της.

 

BEST BUY - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ