LIVE: κίνηση στους δρόμους
Εξουσιοδοτημένοι αντιπρόσωποι - Συνεργάτες MotoΤρίτη

Οι νικητές της κατηγορίας Freestyle του Παγκοσμίου Πρωταθληματος Custom που διοργανώθηκε στο Essen της Γερμανίας.

Medaza Cycles Rondine

Zen Motorcycles Tribute to Hagakure

Rocket Bobs Gasd Rat

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Custom 2013

Το 10ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Custom μοτοσικλετών, πραγματοποιήθηκε φέτος για πρώτη φορά στην Ευρώπη. Νικήτρια, της κορυφαίας κατηγορίας Freestyle η Medaza Cycles από την Ιρλανδία.

 
Συνολικά οι μοτοσικλέτες που συμμετείχαν στις πέντε διαφορετικές κατηγορίες του διαγωνισμού, που πραγματοποιήθηκε στο Essen της Γερμανίας, έφτασαν τις 122 από 23 χώρες και 105 διαφορετικούς κατασκευαστές.
Στην κορυφαία κατηγορία Freestyle, όπου τα πάντα στη μοτοσικλέτα πρέπει να έχουν κατασκευαστεί ή τροποποιηθεί από τον συμμετέχοντα, νικητές αναδείχτηκαν οι Don Cronin και Michael O Shea της Medaza Cycles από την Ιρλανδία, ανάμεσα στους 66 συμμετέχοντες. Η δημιουργία τους που ονομάζεται Rondine, κατάφερε να συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία και με 728 βαθμούς βρέθηκε μπροστά από το εξίσου εντυπωσιακό «Tribute to Hagakure» (95 ίπποι, 115 κιλά!) του Γάλλου Laurent Dutruel της Zen Motorcycles που συγκέντρωσε 432 βαθμούς. Την τρίτη θέση, με 390 βαθμούς κέρδισε ο Pete Pearson της βρετανικής Rocket Bobs με τη μοτοσικλέτα «Gas d Rat»Στη Freestyle κατηγορία είχαμε και ελληνική συμμετοχή (!) με το εντυπωσιακό «Dragons King» του Θοδωρή Μανιατάκου. 

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι δεν υπήρχαν συμμετοχές Αμερικανών στην κορυφαία κατηγορία Freestyle.

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Custom μοτοσικλετών που διοργανώνεται από το αμερικάνικο περιοδικό AMD (American Motorcycle Dealer), θα πραγματοποιηθεί και το 2014 στην Ευρώπη και το Essen της Γερμανίας.

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ