Η Italika δραστηριοποιείται στις αγορές της Ν. Αμερικής και παράγει περίπου 200.000 μοντέλα το χρόνο, τα οποία προωθεί στις αγορές του Μεξικό, της Γουατεμάλα, της Βραζιλίας, του Περού, του Ελ Σαλβαδόρ και της Αργεντινής. Επιπλέον, στην πατρίδα της, το Μεξικό, κυριαρχεί στις πωλήσεις, καθώς έχει εξασφαλίσει το 63% των συνολικών ταξινομήσεων!
Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2005 και από τότε έχει κατασκευάσει και πουλήσει περισσότερες από 1.000.000 μοτοσικλέτες. Αρχικά, συνεργγαζόταν με τη Hyosung, της οποίας τα μοντέλα χρησιμοποιούσε ως βάση για τα δικά της, τα οποία συναρμολογούσε στο Μεξικό. Πλέον, όμως, η Italika είναι μόνη της και σχεδιάζει και κατασκευάζει τα δικά της μοντέλα.
Κάποια από τα μοντέλα της που ξεχωρίζουν είναι το street RT200, το μεγαλύτερο κυβισμού μοντέλο της, με τετράχρονο κινητήρα που αποδίδει 14,9 ίππους και ζυγίζει 150 κιλά και το DM 150, ένα on-off με κινητήρα 150 κ.εκ. που αποδίδει 13,3 ίππους και ζυγίζει επίσης 150 κιλά.
Αυτά, όμως, δεν είναι τα μόνα μοντέλα της Italika, η οποία έχει στη γκάμα της scooter, ακόμη κι ένα ATV 150 κ.εκ.. Βασικά χαρακτηριστικά όλων τους είναι η οικονομία, σε απόκτηση και συντήρηση.



Τα 5 πιο προσιτά 125άρια scooter με 16άρη τροχό και ABS
Harley-Davidson Sprint SP440: Η νέα προσιτή Harley βασίζεται στην X440
Honda CB1000GT: Τετρακύλινδρο, τουριστικό και made in Japan
Kit με oversized δισκόπλακες από την Braking για Yamaha MT-09/Tracer 09(OKWK1)
VOGE DS800X Rally: Έπεσε στα 7.995 ευρώ για έναν μήνα – Όφελος 1.000 ευρώ
30 χρόνια Moto Τρίτη: Γιορτάζουμε μαζί σας και χαρίζουμε ένα Honda NX500 E-Clutch
Η αγορά της μοτοσυκλέτας το 2003: Επιστροφή στην άνοδο με 59.137 ταξινομήσεις
Γιατί οι δίσκοι των φρένων είναι γεμάτοι τρύπες – Δεν είναι για εμφάνιση
ANY LUV1: Η ηλεκτρική μοτοσυκλέτα που τη φτιάχνεις σαν… IKEA
mototriti.gr | Ταυτότητα
Επωνυμία Επιχείρησης: AUTO ΤΡΙΤΗ ΑΕ
Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Αμαρουσίου 14 - Νέο Ηράκλειο, Τ.Κ. 141 22
Νομική Μορφή: ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Α.Φ.Μ.: 998384177
Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ
Στοιχεία Επικοινωνίας:
E-mail: [email protected]
Τηλέφωνο: 211 1085500
Ιστοσελίδα: www.mototriti.gr
Διοικητικά Στελέχη
Ιδιοκτήτες & Κύριοι Μέτοχοι: Δανάη Τριανταφύλλη Δάφνη Τριανταφύλλη
Νόμιμος εκπρόσωπος - Διευθυντής: Νίκος Καρανάσιος
Διευθυντής σύνταξης: Παναγιώτης Σιώπης
Διαχειριστής ονόματος τομέα: ΑUTO ΤΡΙΤΗ Α.Ε.