LIVE: κίνηση στους δρόμους
Εξουσιοδοτημένοι αντιπρόσωποι - Συνεργάτες MotoΤρίτη

Και το Fat Boy Special θα ξεκινήσει να κατασκευάζεται σε εργοστάσιο στην Ινδία.

Περισσότερα Harley-Davidson στην Ινδία

Η Harley-Davidson ανακοίνωσε πρόσφατα ότι κι άλλα μοντέλα της θα ξεκινήσουν να κατασκευάζονται σε εργοστάσιό της στην Ινδία, προκειμένου να εδραιωθεί στην εκεί αναπτυσσόμενη αγορά.

 

Πριν από λίγο καιρό, η αμερικανική εταιρεία αποκάλυψε την πρόθεσή της να δραστηριοποιηθεί στην Ινδία, πουλώντας και κατασκευάζοντας μοτοσικλέτες εκεί. Παράλληλα, ανακοίνωσε πως έχει στα σκαριά έναν v-twin κινητήρα 500 κ.εκ., ο οποίος θα τοποθετηθεί σε μοντέλο που προορίζεται αποκλειστικά για την ινδική αγορά.

Το δεύτερο βήμα ήταν η μεταφορά της κατασκευής κάποιων μοντέλων σε εργοστάσιο στην Ινδία. Η συγκεκριμένη κίνηση είναι σχεδόν απαραίτητη για κάποιον που θέλει να δραστηριοποιηθεί στην αγορά της Ινδίας, καθώς οι δασμοί της εισαγωγής μοτοσικλετών στη χώρα είναι μεγάλοι.

Πριν μερικές ημέρες, στα 9 μοντέλα που θα ξεκινήσουν να κατασκευάζονται στην Ινδία (XL883 Sportster, XR 1200 X Sportster, XL883R Roadster, XL 1200N Nightster, Dyna Street Bob, Dyna Super Glide Custom, Road King, Street Glide, Night Rod Special και Ultra Classic Electra Glide) προστέθηκαν άλλα τρία: τα Fat Boy, Fat Boy Special και Heritage Softail Classic.

Με τις τελευταίες της κινήσεις, λοιπόν, η Harley-Davidson φιλοδοξεί να σταθεροποιηθεί για τα καλά στη ραγδαία αναπτυσσόμενη αγορά της Ινδίας, όχι μόνο με το μελλοντικό μοντέλο των 500 κ.εκ., αλλά και με μοτοσικλέτες της τρέχουσας γκάμας της. Και, εκμεταλλευόμενη το γεγονός ότι η ζήτηση στην Ινδία για μοτοσικλέτες άνω των 800 κ.εκ. έχει αυξηθεί τον τελευταίο καιρό, βάζει το… βαρύ πυροβολικό της στη μάχη, προκειμένου να διεκδικήσει ένα κομμάτι της πίτας.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ