LIVE: κίνηση στους δρόμους
Εξουσιοδοτημένοι αντιπρόσωποι - Συνεργάτες MotoΤρίτη

Ο δύο φορές πρωταθλητής των WSBK, James Toseland θα επιχειρήσει να ξεπεράσει την ταχύτητα των 643 χλμ./ώρα με μοτοσικλέτα.

Στα 643 χλμ./ώρα στοχεύει ο Toseland

Ο James Toseland, δύο φορές πρωταθλητής στα WSBK, σκοπεύει, όπως ανακοίνωσε, να καταρρίψει το ρεκόρ ταχύτητας με μοτοσικλέτα, στοχεύοντας στην ταχύτητα των 400 μ.α.ω. (643 χλμ./ώρα)!

 

Ο Toseland έχει ήδη ξεκινήσει τα αρχικά στάδια της προετοιμασίας του, πλαισιωμένος από μια ομάδα Βρετανών, ανάμεσα στους οποίους και ο πρώην αγωνιζόμενος στα Moto GP και στο ΤΤ, Alex Macfadzean. Σκοπός είναι να ξεπεραστεί το υπάρχον ρεκόρ του Αμερικανού Rocky Robinson, στα 376,363 μ.α.ω. (605 χλμ./ώρα) και να επιτευχθεί ταχύτητα τουλάχιστον 400 μιλίων.

Φυσικά, το καταλληλότερο μέρος για ένα τέτοιο επίτευγμα δε θα μπορούσε να είναι άλλο από το Bonneville Salt Flats, στη Utah των ΗΠΑ. O Toseland και η ομάδα του θα επιχειρήσουν να καταρρίψουν το υπάρχον ρεκόρ το Σεπτέμβριο του 2014. Ο ίδιος δήλωσε σχετικά: «Είμαι τρομερά ενθουσιασμένος, αλλά δεν έχω καμιά αμφιβολία για τη δυσκολία του συγκεκριμένου εγχειρήματος. Αγωνίζομαι με μοτοσικλέτες όλη μου τη ζωή, αλλά τώρα πρέπει να μάθω εντελώς νέες τεχνικές για να οδηγήσω τη συγκεκριμένη μοτοσικλέτα».

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ