net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

H θρυλική Husqvarna Cross 400 1970 του Steve McQueen θα δημοπρατηθεί τον Ιανουάριο στο Las Vegas.

Σε δημοπρασία η Husqvarna του Steve McQueen

Η θρυλική Husqvarna 400 Cross του 1970 που οδήγησε ο Steve McQueen στην ταινία On Any Sunday θα βγει στο σφυρί τον ερχόμενο Ιανουάριο, σε δημοπρασία που θα πραγματοποιηθεί στο Las Vegas.

 

Γράφαμε χθες για το concept Baja της Husqvarna, το οποίο έχει επηρεαστεί αισθητικά από τη θρυλική πλέον 400 ross. Αν, λοιπόν, θεωρείτε πως δεν έχετε την παραίτητη υπομονή, ώστε να περιμένετε αν και πότε θα κυκλοφορήσει η συγκεκριμένη μοτοσικλέτα στην παραγωγή (ή αν απλά σας περισσεύουν κάποιες εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια), μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία και να αποκτήσετε ένα κομμάτι της παγκόσμιας pop κουλτούρας.

Ο Steve McQueen και η 400 Cross ευθύνονται για τη δημιουργία πολλών μοτοσικλετιστών την εποχή εκείνη, αλλά και για μια πρωτόγνωρη για τα μέχρι τότε δεδομένα της εταιρείας αύξηση των πωλήσεων για τη Husqvarna.

Η τελευταία μοτοσικλέτα του McQueen που βγήκε στο σφυρί (μια 400 Cross του 1971), πουλήθηκε έναντι του ποσού ρεκόρ των 144.500 δολαρίων και το μοντέλο που θα πουληθεί τον Ιανουάριο αναμένεται να θέσει ακόμη ψηλότερα τον πήχη.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ