LIVE: κίνηση στους δρόμους
Εξουσιοδοτημένοι αντιπρόσωποι - Συνεργάτες MotoΤρίτη

Το βράδυ μαζεύεται ο περισσότερος κόσμος, η μουσική δυναμώνει, και τα εκθέματα του Χρήστου Κοφίτη ζωντανεύουν για το κοινό.

Τελευταία μέρα σήμερα για το 1o Scooter Festival Athens στην Τεχνόπολη στο Γκάζι. Μην το χάσετε!

Η Honda έχει δυνατές παρουσίες, με την οικογένεια SH, το PCX, κ.α. Επίσης μπορείτε να δείτε και έκθεση κλασικής μοτοσικλέτας της εταιρείας.

Και η Γκοργκόλης Α.Ε. είναι στο Scooter Festival, με τα scooter της SYM, τα τρίκυκλα της Quadrο, και τα παπιά της Daytona.

Το Moto-Τρίτη δίνει φυσικά το παρόν στην εκδήλωση. Ελάτε από το περίπτερο μας για δωρεάν τεύχη και κουβεντούλα.

Scooter Festival Athens: Τελευταία μέρα!

Αν δεν επισκεφθήκατε το Scooter Festival το ΣΚ, έχετε υπόψη σας πως σήμερα είναι η τελευταία μέρα της εκδήλωσης στην Τεχνόπολη στο Γκάζι. Το festival θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι και τις 10 το βράδυ!

 
Το πρώτο Scooter Festival Athens ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!

Η τριήμερη εκδήλωση ξεκίνησε το Σάββατο 6 Οκτωβρίου, συνεχίστηκε την Κυριακή 7 Οκτωβρίου και τελειώνει σήμερα, Δευτέρα 8 Οκτωβρίου.

Οι ώρες της έκθεσης είναι 11 το πρωί με 10 το βράδυ.

Στο Scooter Festival Athens στην Τεχνόπολη, θα δείτε όλα τα τελευταία scooter, αλλά και άλλα οικονομικά δίκυκλα, αλλά θα συναντήσετε και μεγάλες προσφορές σε scooter και δίκυκλα. Θα χαζέψετε με την ησυχία σας τον κατάλληλο εξοπλισμό αναβάτη αλλά και διάφορα αξεσουάρ moto, θα μιλήσετε με τους ανθρώπους των εταιρειών, και θα παρακολουθήσετε πολλές, διαφορετικές εκδηλώσεις. Τι εκδηλώσεις;

Από έκθεση γλυπτικής σε δίκυκλο, έκθεση κλασσικού scooter και μοτοποδηλάτου, Bazaar μεταχειρισμένων, συμβουλές ασφαλούς οδήγησης, και διάφορες εκδηλώσεις στα περίπτερα των εταιρειών.

ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΣΟΥΜΕ ΠΩΣ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ!
Υπάρχει σχεδόν καθολική συμμετοχή από τις εταιρείες της αγοράς, αφού το παρών δίνουν τόσο η BMW, η Honda, η Kymco, όσο και η Aprilia, η Yamaha, ο όμιλος Γκοργκόλη (SYM, Quadro), η Teomoto (Peugeot, Daelim), κ.α.

Διαβάστε περισσότερα για την εκδήλωση, στην αναλυτική συνέντευξη που μας είχε παραχωρήσει η διοργανώτρια εταιρεία Demand Customize Marketing ΜΕΠΕ, ΕΔΩ.

Και ενημερωθείτε από το blog της έκθεσης ΕΔΩ.

Χορηγός επικοινωνίας, το Moto-Τρίτη.
Σας περιμένουμε στο περίπτερο μας για να τα πούμε από κοντά.

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ