net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Είναι Sportster και αυτό σημαίνει φιλικότητα και ελαφριά αίσθηση κάτω από όλες τις συνθήκες.

Οι αναρτήσεις φροντίζουν πρωτίστως για την άνεση και σε φυσιολογικούς ρυθμούς δεν θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα με τις ανωμαλίες του οδοστρώματος.

Αν τον κοιτάξεις στον ήλιο, από λάθος γωνία, είναι σίγουρο ότι θα στραβωθείς! Η ποιότητα του νίκελ βρίσκεται σε πολύ υψηλά επίπεδα.

Το mini ape τιμόνι , δίνει στον αναβάτη μία γερή…από τα 70s. Ό,τι πρέπει για χαλαρές βόλτες στην εθνική και στον επαρχιακό δρόμο.

XL1200V Seventy Two: Από τα bobber στα chopper…

…ή για να το θέσουμε καλύτερα από την διακριτική «κακία» της Softail Slim στην απόλυτη εξωστρέφεια του Seventy Two.
Αν με το Softail υπάρχει μία πιθανότητα στις 100 να περάσετε απαρατήρητος, με το νέο μεγάλο Sportster αυτό δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Τα κεφάλια των ανυποψίαστων περαστικών μάλλον δεν θα γυρίσουν λόγω των ήσυχων εξατμίσεων. Ωστόσο, το βλέμμα θα μείνει καρφωμένο πάνω στην αμερικάνικη μοτοσικλέτα, καθώς αυτή απομακρύνεται, για δύο λόγους. Ο πρώτος βρίσκεται στο mini ape τιμόνι με το οποίο είναι εξοπλισμένη, που της δίνει οπτικά ύψος, και αναβιώνει παράλληλα τη 10ετία του 70, τη χρυσή 10ετία για τα μοντέλα chopper. Ο δεύτερος είναι φυσικά οι…τόνοι νίκελ που κάνουν την εμφάνισή τους, τόσο στο μοτέρ και τις εξατμίσεις, όσο και στους τροχούς που φέρουν ελαστικά με λευκές λωρίδες στους ώμους τους. H μοτοσικλέτα έκανε εντύπωση ακόμη και σε έναν κύριο, κάτοχο…Bentley Continental GT, ο οποίος, αφού σταμάτησε για λίγα δευτερόλεπτα δίπλα μου για να επεξεργαστεί το Seventy Two δεν παρέλειψε να μου δώσει το “thumbs up”. Αφού εγκρίνει και αυτός τα λόγια περιττεύουν. Ο λεπτός εμπρόσθιος τροχός των 21 ιντσών κάνει την εμφάνιση ακόμη πιο αυθεντική και το μαύρο ματ χρώμα του κλασικού “peanut” ρεζερβουάρ, των φτερών (το πίσω «κομμένο» στα πρότυπα των chopper) και του δοχείου λαδιού δημιουργεί μία ακόμη πιο έντονη αντίθεση με τα υπόλοιπα απαστράπτοντα μεταλλικά μέρη. Αν σας αρέσουν οι αντιθέσεις και το χρώμιο και είστε λάτρης της chopper σχολής, τότε μάλλον θα το λατρέψετε το Seventy Two.

XL1200V Seventy Two
 
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Κινητήρας
4T, 2Κ, A/Ψ,2Β
Κυβισμός (κ.εκ.)
1.202
Διάμετρος x Διαδρομή (χλστ).
88,9X96,8
Συμπίεση (:1)
Ισχύς (ίπποι/σ.αλ.)
Δ.Α.
Ροπή (kgm/σ.α.λ.)
9,78/3.500
Τροφοδοσία
Ηλ. Ψεκασμός  
Ρεζερβουάρ (λίτρα)
7,9
Βάρος (κιλά)
247
 
Πλαίσιο-Αναρτήσεις-Φρένα
 
Τύπος
Ατσάλινο σωληνωτό κλειστό
Αναρτήσεις Ε
Συμβατικό πιρούνι 41,3 χλστ.
Διαδρομή (χλστ.)
Δ.Α.
Αναρτήσεις Π
Δύο αμορτισέρ 
Διαδρομή
Δ.Α.
Φρένα Ε (χιλ.)
Δ 2πίστονη 
Φρένα Π (χιλ.)
Δ  Μονοπίστονη
 
Τροχοί-Ελαστικά
Ελαστικό Ε 
Δ.Α./90-21’’
Ελαστικό Π
150/80-16’’
 
Διαστάσεις
Μήκος (χλστ.)
2.275
Μεταξόνιο (χλστ.)
1.524
Ύψος σέλας (χλστ.)
710

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ