net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Βασισμένο στο Nexus της Gilera, το Aprilia SR Max προσφέρει δύο ετερόκλητες «υπηρεσίες», την πρακτικότητα και τη sport διασκέδαση.

Το πρώτο πράγμα που θα σου κάνει εντύπωση πάνω στο Yamaha X-Max, είναι το γεγονός ότι, έχει τις δυνατότητες ενός GT scooter, χωρίς, όμως, να διαθέτει και τις ίδιες διαστάσεις.

Το People 300i GT αποτελεί ένα πρακτικό scooter που δε θα διστάσει λεπτό να υιοθετήσει sport ρυθμούς.

Με τη νέα του αισθητική, το Piaggio Yourban φιλοδοξεί να προσελκύσει νεότερης ηλικίας αναβάτες που θεωρούν υπερβολικά σοβαρό το σχεδιασμό του απλού MP3.

Scooter μεταξύ 201-300 κ.εκ.

Στον κόσμο των Scooter, ο έντονος ανταγωνισμός έχει αναγκάσει τις εταιρείες να κάνουν «θαύματα» για να κερδίσουν τον αγοραστή. Παρουσιάζουμε 11 κορυφαίες επιλογές.

 
Η κορυφαία αγορά των scooter παρουσιάζει ολοένα και μεγαλύτερο ενδιαφέρον, αφού ιδιαίτερα η κατηγορία μεταξύ 201-300 κ.εκ. διαθέτει τη μεγαλύτερη επιλογή, ενώ την ίδια στιγμή, δείχνει να καλύπτει πολλαπλό πεδίο αναγκών και δράσεων, καλύτερα από κάθε άλλη.

Παρουσιάζουμε 11 επιλογές με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού αναφέρονται σε όλων των ειδών τους αναβάτες, είτε αυτοί αναζητούν την απόλυτη ασφάλεια στους δύο τροχούς, είτε τον σπορτίφ χαρακτήρα, είτε τους χώρους που θα μεγιστοποιήσουν την πρακτικότητα της κατασκευής.

 

PIAGGIO - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ