LIVE: κίνηση στους δρόμους
Εξουσιοδοτημένοι αντιπρόσωποι - Συνεργάτες MotoΤρίτη

Tο μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί συνάντηση της Ομοσπονδίας Πρατηριούχων με το γενικό γραμματέα του υπουργείου Ανάπτυξης Σ.Κομνηνό.

Από σήμερα γενική απεργία σε διυλιστήρια

Γενική απεργία αποφάσισαν από σήμερα οι εργαζόμενοι στα διυλιστήρια, εκφράζοντας την αντίθεσή τους στο σχέδιο νόμου και τις εργασιακές τους σχέσεις.

 
Η Ομοσπονδία εργαζομένων των Διυλιστηρίων δήλωσαν ότι αυτή η απεργία δε θα είναι σαν τις άλλες, αλλά θα διαρκέσει όσο χρειαστεί, μέχρι να αποσυρθεί το νέο σχέδιο νόμου. Το αποτέλεσμα μετά από αυτές τις βαρύγδουπες ανακοινώσεις της Ομοσπονδίας ήταν να σημειωθούν μεγάλες ουρές από σήμερα το πρωί, σε πρατήρια υγρών καυσίμων, ώστε να εφοδιαστεί ο κόσμος με καύσιμα για αυτήν την εβδομάδα.

Φυσικά ελπίζουμε να μην δημιουργηθεί καμία ευκαιρία αισχροκέρδειας και να μην αυξήσουν οι πρατηριούχοι την τιμή των καυσίμων τους, πατώντας πάνω στην ζήτηση που έχει ο κόσμος. Να σημειώσουμε, ότι υπάρχουν αρκετά πρατήρια που έχουν ήδη ξεμείνει από την απλή βενζίνη και διαθέτουν μόνο την ακριβότερη, αυτή των 100 οκτανίων.

Όπως είναι φυσικό, αν συνεχιστεί αυτή η αυξημένη ζήτηση καυσίμων από τους καταναλωτές, η απεργία θα δημιουργήσει πολύ πιο γρήγορα προβλήματα, ειδικά αν συνεχιστεί για πολλές ημέρες.

Αναμένουμε έως το μεσημέρι, που θα πραγματοποιηθεί συνάντηση της Ομοσπονδίας Πρατηριούχων με το γενικό γραμματέα του υπουργείου Ανάπτυξης Σ.Κομνηνό, οι οποίοι θα συζητήσουν σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί και για ενδεχόμενες λύσεις.

 

???????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ