net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Οδηγούμε το Yamaha WR 125R

Μπορεί οι περισσότερες εταιρείες να κατασκευάζουν για τους έφηβους αναβάτες μικρά μοτοσικλετάκια που είναι φιλικά και καθόλου «απειλητικά», ωστόσο, η Yamaha είδε κάτι άλλο στις επιθυμίες τους και κατασκεύασε κάτι παραπάνω. Το WR 125R.

 
Με μέγεθος πραγματικής μοτοσικλέτας, το WR δεν είναι κατάλληλο για όλα τα αναστήματα. Δεν είναι εδώ για να χαϊδέψει τα αυτιά των πρωτόπειρων αναβατών που ζητούν ένα μικροσκοπικό παπί. Γι’ αυτό και σε κερδίζει με την πρώτη ματιά. Σχεδιαστικά είναι απίθανο, στις ίδιες γραμμές με το WR 250R, αιχμηρό, σύγχρονο, επιθετικό. Στο κλασικό αγωνιστικό μπλε της Yamaha, αντέχει ακόμα και στην πιο αυστηρή ματιά, διαθέτοντας ποιοτική κατασκευή, με ελάχιστες παραφωνίες μικρής κλίμακας που δεν χαλάνε τη γενικότερη εικόνα.

Εντύπωση θα προκαλέσει και η απολαυστική λειτουργία του -βελτιωμένου για το WR- τετράχρονου κινητήρα της Minarelli, που φοριέται και στο YZF-R 125. Δυνατός από χαμηλά, σε βαθμό που με ελαφριά βοήθεια από το συμπλέκτη και με τράβηγμα στο τιμόνι, το WR σηκώνεται «καντήλι» και μένει εκεί!

Επειδή, όμως, το νέο Υamaha WR 125R είναι πολλά περισσότερα απ’ όσα μπορούν να ειπωθούν σε μερικές γραμμές, μη χάσετε το τεύχος 19 του Moto Τρίτη που κυκλοφορεί στα περίπτερα!

 

YAMAHA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ