net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Σούζα καντήλι, μπροστά στις πυραμίδες; Με φορτωμένο KTM EXC 500; Με πλαινές βαλίτσες; Απίθανοι!!!

Οι αναβάτες κατέγραψαν οι ίδιοι το ταξίδι τους, με 2 DSLR, 5 GoPro, και με ένα τηλεκατευθυνόμενο ελικοπτεράκι!

Βαρετό ταξίδι; Χαλαροί ρυθμοί οδήγησης; Χαχαχα! Όχι φίλοι μου. Μόνο τέρμα γκάζι, σε όλο το φιλμ!

Οι πιο επικίνδυνες στιγμές ήταν οι έλεγχοι από οπλισμένα μπλόκα στρατιωτών και αστυνομικών στην Αίγυπτο.

Σούζα διαρκείας στην έρημο καβάλα στο EXC, με βαλίτσες, μπαγκάζια, σακίδια, μπουκάλια νερό; ΚΑΙ ο κάμεραμαν σούζα;!!!

Απολαυστική προσπάθεια από αντισυμβατικό μυαλό. Το αποτέλεσμα δικαιώνει ΑΠΟΛΥΤΑ τον Adam Riemann.

7.000χλμ. σε 7 χώρες, με KTM EXC 500

Motonomad. Ένα αντισυμβατικό ταξίδι εκτός δρόμου, καβάλα σε KTM EXC 500, όπου οι ίδιοι οι αναβάτες είναι ταυτόχρονα φωτογράφοι και κάμεραμεν!

 
Ξεχάστε ότι ξέρατε για τα ταξίδια μοτοσικλέτας. Το Motonomad, με υπεύθυνο τον Adam Riemann είναι ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ σε όλες τις λεπτομέρειες. Ας δούμε σε ποιες.

α) Στο μέσο. Τουριστική μοτοσικλέτα; Μπα, δε νομίζω. Πώς σας φαίνονται δύο καθαρόαιμα enduro KTM EXC 500; Αυτά ξέρουν, αυτά γουστάρουν, με αυτά διασκεδάζουν οι αναβάτες του ταξιδιού, και αυτά επελέγησαν για το Motonomad.

β) Στην καταγραφή της περιπέτειας. Συνεργείο κινηματογράφησης; Διαγράψτε το. Ή μάλλον όχι. Απλώς ενώστε τις έννοιες "αναβάτης" και "κάμεραμαν / φωτογράφος"! Ένα και το αυτό. Οπλισμένοι με μία Canon 5D, μία 7D, 5 GoPro, και με ένα τηλεκατευθυνόμενο ελικοπτεράκι Χ650, οι αναβάτες του Motonomad ήταν υπεύθυνοι για εικόνα και βίντεο, κινηματογραφώντας οι ίδιοι το ταξίδι τους! To τελικό αποτέλεσμα; Πάνω από 1000Gb υλικό! Εννοείται πως ούτε προσωπικό υποστήριξης υπήρχε. Οι αναβάτες έπαιζαν και το ρόλο του μηχανικού.

γ) Στο ίδιο το ταξίδι. Χαλαροί, συντηρητικοί, λογικοί ρυθμοί ταξιδιού; Χα, χα, ας γελάσω! Ο Adam Riemann και οι φίλοι του (άγνωστο πόσα KTM συμμετείχαν στην περιπέτεια, πάντως τουλάχιστον 2, αν όχι περισσότερα) σουζάρουν διαρκώς, πλαγιολισθαίνουν και σκαρφαλώνουν σε κάθετους λόφους, διασχίζοντας γκαζωμένοι ερήμους και μονοπάτια! Μιλάμε για κάθετες σούζες, σούζες διαρκείας, power wheelies, συγχρονισμένες σούζες, και ότι άλλο μπορεί να διανοηθεί ο ανθρώπινος νους. Οδηγική απόλαυση; Ω ναι!

Το ταξίδι των μοτό-νομάδων ξεκίνησε στην Αυστρία, κατέληξε στην Αίγυπτο, και περιμένουμε σύντομα να δούμε το ολοκληρωμένο αποτέλεσμα στις οθόνες μας. Για την ώρα, απολαύστε το απίθανο trailer.

Ο Adam Riemann είναι ένας Αυστραλός δημοσιογράφος σε περιοδικά μοτοσικλέτας, αγωνιζόμενος σε αγώνες εκτός δρόμου, αλλά και φωτογράφος υψηλού επιπέδου. Διατηρεί την γνωστή off-road ιστοσελίδα Motology.

Δείτε ΕΔΩ το κανάλι με τα βίντεο του Riemann, στο Youtube.

 

??????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ