Το Moto Τρίτη δεν θα μπορούσε φυσικά να απουσιάζει από το σημαντικότερο μοτοσικλετιστικό γεγονός της χρονιάς. Με δύο περίπτερα, ένα για το περιοδικό και ένα για το mototriti.gr, η παρουσία μας ήταν δυναμική και αποτέλεσε πόλο έλξης για τους επισκέπτες της έκθεσης.
Το περίπτερο του mototrit.gr που υποδεχόταν τους επισκέπτες στην αρχή της έκθεσης, αφορούσε στον δικτυακό χώρο που προσφέρει καθημερινά άμεση, έγκυρη και ολοκληρωμένη ενημέρωση για την μοτοσικλέτα σε θέματα που αφορούν στα νέα μοντέλα και στις παρουσιάσεις αυτών, στις καλύτερες αγορές μοτοσικλετών και αξεσουάρ, σε ρεπορτάζ και ειδήσεις από την Ελλάδα και από τον κόσμο και φυσικά στους αγώνες. Οι επισκέπτες είχαν την δυνατότητα να περιηγηθούν στο site και να ενημερωθούν παράλληλα για τις μεγάλες δυνατότητες που αυτό προσφέρει, αφού εκτός των άλλων περιλαμβάνει αναλυτικούς πίνακες με τις τιμές καινούργιων και μεταχειρισμένων μοτοσικλετών, αλλά και πληθώρα αγγελιών. Τα περιεχόμενα και οι δυνατότητες του mototriti.gr μοιράζονταν δωρεάν και σε …έντυπη μορφή, εν ήδη manual για το απόλυτο μέσο ενημέρωσης για την μοτοσικλέτα, τις υπηρεσίες του οποίου χρησιμοποίησαν 308.000 μοναδικοί επισκέπτες το 2007.
Στο δεύτερο περίπτερο που φιλοξένησε το περιοδικό Moto Τρίτη, διανεμόταν δωρεάν ένας πλήρης και κατατοπιστικός οδηγός με τα νέα μοντέλα της έκθεσης, ενώ οι επισκέπτες είχαν την δυνατότητα να ανταλλάξουν απόψεις με την συντακτική ομάδα και να χαλαρώσουν παρακολουθώντας πλάνα αγώνων σε οθόνες ευρείας προβολής.
Ιδιαίτερα σημαντική ήταν η έρευνα που πραγματοποιήθηκε κατά την διάρκεια της έκθεσης και αφορούσε στην «ικανοποίηση κατόχου». Οι επισκέπτες είχαν την δυνατότητα συμπληρώνοντας μια απλή φόρμα ηλεκτρονικής μορφής, να καταθέσουν τα θετικά και τα αρνητικά σημεία της συμβίωσης τους με την μοτοσικλέτας τους σε ότι αφορά στην αξιοπιστία της, στο επίπεδο των after sale service, των εξουσιοδοτημένων συνεργείων και άλλων πολλών πεδίων.