net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Οδηγούμε το νέο Fazer S2

Με περιορισμένες αλλαγές -κυρίως αισθητικές- και μικρές αναβαθμίσεις στον περιφερειακό εξοπλισμό του παρουσιάζεται το FZ6 Fazer, ενσωματώνοντας το διακριτικό S2 στην ονομασία του. Είναι ικανοί οι δύο αυτοί χαρακτήρες να διαφοροποιήσουν το χαρακτήρα της μοτοσικλέτας;

 
Αισθητικά, σε σχέση με το περσινό FZ6 το S2 φέρει επανασχεδιασμένο φέρινγκ, νέα όργανα, νέο φτερό μπροστά, κάλυμμα μπάρας τιμονιού, μαύρη “μπότα” πιρουνιού, χειρολαβές συνεπιβάτη και πλαστικά στην ουρά στο χρώμα της μοτοσικλέτας. Όλα τα παραπάνω βελτιώνουν στα σημεία το οπτικό αποτέλεσμα, αλλά δεν αλλοιώνουν τη βασική σχεδιαστική προσέγγιση που γνωρίζουμε από το προγενέστερο μοντέλο.
Οσον αφορά στον περιφερειακό εξοπλισμό, σαφώς βελτιωμένα είναι τα φρένα, καθώς μπροστά τοποθετήθηκαν τετραπίστονες δαγκάνες (μονομπλόκ μάλιστα αντικαθιστώντας τις διπίστονες), ενώ σημαντική είναι και η συμβολή του νέου, πιο άκαμπτου ψαλιδιού, το οποίο είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο (αντικαθιστώντας το ατσάλινο).
Στο δρόμο, το νέο S2 δεν διαφέρει σημαντικά από τον προκάτοχό του, καθώς κινητήρας, αναρτήσεις, πλαίσιο και θέση οδήγησης δεν διαφοροποιήθηκαν σημαντικά και παραμένει μια από τις καλύτερες επιλογές του σύγχρονου μοτοσικλετιστή που θέλει να τα κάνει όλα (πόλη, ταξίδια και γρήγορες βόλτες).
Ολοκληρωμένη τη δοκιμή του νέου FZ6 Fazer S2 μπορείτε να τη βρείτε στο τεύχος 15 του περιοδικού Moto Τρίτη που κυκλοφορεί.

 

YAMAHA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ