net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ducati 1098 καρατίων!

Ο τίτλος για την πιο πολύ-αναμενόμενη παρουσία του 2007 στην κατηγορία των supersport ανήκει στην μοτοσικλέτα της Ducati. Η ναυαρχίδα της εταιρίας με το απλό και έντεχνο όνομα 1098 χάραξε ανεπίστρεπτη την ιστορία της μοτοσικλέτας και άρχισε να χτίζει το μύθο της πριν καλά καλά "ξεμυτίσει"!

 
Το 1098 είναι μία γνήσια Ιταλίδα, άξιος απόγονος του 916 και όχι του 999. Δίχως να ξεχνά τομείς όπως αισθητική και ιδιαίτερη προσωπικότητα, καταφέρνει να είναι ίσως για πρώτη φορά τόσο ανταγωνίσιμη με τον ιαπωνικό ανταγωνισμό.

Τα σκληροπυρηνικά στοιχεία δεν της λείπουν, αλλά είναι τόσο καλοφτιαγμένη, που πραγματικά είναι ιδιαίτερα καλή για ένα ευρύτερο πεδίο αναβατών. Η τιμή της στα 19.990 € σίγουρα δικαιολογεί μέχρι και το τελευταίο σεντς, αλλά δεν παύει να είναι αρκετά υψηλή.

Η έκδοση του 1098 S διαφέρει από την απλή στις αναρτήσεις, που ανήκουν στην Ohlins, στους τροχούς που είναι ελαφρύτεροι στο εμπρός φτερό που είναι carbon, ενώ διαθέτει ένα πρακτικό σύστημα τηλεμετρίας για να καταγράφονται τα γυρολόγια στην πίστα. Τιμή 23.790 €
Διαβάστε τα πάντα για το νέο μοντέλο, της ιταλικής φίρμας, που οδηγήσαμε στη παρουσίαση της Hellinmoto στα Μέγαρα, στο τεύχος (07/07) του Moto Τρίτη που θα βρίσκεται από τις 3 Απριλίου στα περίπτερα.

 

DUCATI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ