LIVE: κίνηση στους δρόμους
Εξουσιοδοτημένοι αντιπρόσωποι - Συνεργάτες MotoΤρίτη

Ακόμη πιο κοντά στο τίτλο ο Αυστραλός!

Παρά την πτώση του στο πρώτο γύρο του αγώνα, ο Τρόι Μπέιλις με μια πρώτη θέση στο δεύτερο σκέλος συνεχίζει να πλησιάζει όλο και πιο πολύ τον πολυπόθητο τίτλο. Νίκη έκπληξη για τον Κρις Γουόκερ με Kawasaki που έκλεψε τις εντυπώσεις με την οδήγησή του στη πίστα του Άσεν.

 
Μπορεί ο Αυστραλός να έπεσε στο πρώτο σκέλος στον ολλανδικό αγώνα όμως εξασφάλισε το πλεονέκτημα για τη κατάκτηση του πρωταθλήματος, τρεις γύρους πριν το τέλος της διοργάνωσης.
Οι άσχημες καιρικές συνθήκες ανακάτεψαν κάπως τη κατάταξη του πρώτου σκέλους και πολλοί κορυφαίοι αναβάτες όπως ο Μπέιλις και ο Κόρσερ βρέθηκαν από νωρίς εκτός. Ο νικητής του πρώτου σκέλους ήταν ο αναβάτης της Kawasaki Κρις Γουόκερ που μετά από 131 αγώνες πήρε τη πρώτη του νίκη στη διοργάνωση και ακολούθησε στη δεύτερη θέση ο πολλά υποσχόμενος Άντριου Πιτ, με τον Φαμπρίζιο, τον Νιέτο και τον Άμπε να συμπληρώνουν τη πεντάδα.

Στο δεύτερο σκέλος ο Μπέιλις σφράγισε την δέκατή του νίκη σε στεγνό αυτή τη φορά οδόστρωμα, μετά από μια μάχη με τον, τελικά τέταρτο, Καγκαγιάμα. Δέκα δευτερόλεπτα πίσω από τον Αυστραλό βρέθηκε ο συμπατριώτης του, Άντριου Πιτ που τώρα βρίσκεται τέταρτος στη γενική κατάταξη με 197 πόντους μετά τους τελευταίους επιτυχείς αγώνες. Σε πολύ καλή μέρα ήταν και ο Νιέτο που μετά από την τέταρτη θέση στο πρώτο σκέλος, κατέκτησε το πρώτο βάθρο της καριέρας του στη τρίτη θέση του δεύτερου σκέλους.
Στην, όχι πια, μάχη της κορυφής πρώτος είναι ο Μπέιλις με 332 βαθμούς, δεύτερος ο Τόουσλαντ κατά 100 βαθμούς λιγότερους (232) και τρίτος ο Χάγκα με 230.

 

SUPERBIKE - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ