• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Gilera Nexus 500ie SP: Ο ταξιδευτής!

Τα Gran Tourismo mega scooters ήταν το φαινόμενο της αγοράς τα τελευταία χρόνια, καθώς γίνονταν προοδευτικά ολοένα πιο άνετα και πιο δυνατά. Αυτές οι μοτοσικλέτες (πλέον) έλκυσαν νέους χρήστες, οι οποίοι βρήκαν στα περισσότερα κ.εκ. τους το «εργαλείο» το οποίο πάντα έψαχναν.

 
Το 2003 το πρώτο Nexus έφερε την επανάσταση στο φαινόμενο αυτό, καθώς έβαζε στην εξίσωση μία προσιτή πλέον (οικονομικά) οδική συμπεριφορά, που δεν είχε συναντήσει ξανά το αγοραστικό κοινό. Το καινούργιο μοντέλο έρχεται να μεταφέρει αυτά τα χαρακτηριστικά ένα βήμα παραπέρα και να δείξει στους… «άπιστους» ότι τα scooter που ήξερε ο παππούς σας δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με αυτό που βλέπετε μπροστά σας!

Το καινούργιο Nexus είναι ίσως το μοναδικό scooter το οποίο θα σας κάνει να αναρωτηθείτε αν αξίζει πραγματικά να προτιμήσετε μία «κλασική» μοτοσικλέτα στα ίδια λεφτά! Ένα scooter το οποίο μειώνει όσο το δυνατόν περισσότερο τις διαφορές μεταξύ των αυτόματων και των…σειριακών, δίνοντας παράλληλα στον ιδιοκτήτη του όπλα με τα οποία θα βγει νικητής από τον καθημερινό Γολγοθά! Μάθετε για τις νέες αλλαγές και επιδόσεις στο τεύχος (17/06) του Moto Τρίτη που κυκλοφορεί.