LIVE: κίνηση στους δρόμους
Εξουσιοδοτημένοι αντιπρόσωποι - Συνεργάτες MotoΤρίτη

Η Ducati φοράει Oakley

Η ομάδα Moto GP και Superbike της Ducati θα φορούν πλέον γυαλιά ηλίου Oakley. Η συμφωνία συμπεριλαμβάνει να αναγράφεται και το λογότυπο GP στα γυαλιά αλλά και το κράνος, η φόρμα και ένα από τα πλαϊνά της μοτοσικλέτας θα αναγράφουν το όνομα της εταιρίας οπτικών.

 
Οι αναβάτες του Moto GP, Λόρις Καπιρόσι και Σέτε Ζιμπερνάου θα φορούν τη νέα σειρά οπτικών Oakley – Ducati όπως επίσης και οι αναβάτες του WSBK, Τρόι Μπέιλις και Λορέντζο Λάνζι.,
Ο πρόεδρος της Oakley Inc., Κόλιν Μπάντεν δήλωσε πως η συνεργασία με τη Ducati δεν ήταν κάτι το απρόσμενο. Η σχέση αυτή κρατάει εδώ και καιρό και η εταιρία κατασκευάζει νέα επιθετικά σχέδια κάθε φορά και ανεβάζει τον πήχη των επιδόσεων. Η αυθεντικότητά τους «σημαδεύεται» με το έμβλημα των γρηγορότερων μοτοσικλετών του κόσμου και η υψηλής τεχνολογίας κατασκευή των οπτικών τα κάνει τον κατάλληλο εξοπλισμό για «αγωνιζόμενους» σε όλο τον κόσμο. Σίγουρα θα ταιριάξουν με την Desmosedici ή το 999 σας!

 

???? ?????-????????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ