ESF E-Fun E2GO

    ESF E-Fun E2GO

    Με το E2GO μπορείς να περιπλανηθείς στην πόλη, εντελώς αθόρυβα και με το ελάχιστο κόστος συντήρησης και χρήσης χωρίς να επιβαρύνεσαι με τέλη κυκλοφορίας. Είναι ένα μικρών διαστάσεων ηλεκτρικό scooter ρετρό αισθητικής, ιδανικό για τους λάτρεις του συγκεκριμένου είδους. Οι καμπύλες κυριαρχούν ενώ τα φωτιστικά σώματα και τα φλας είναι στρογγυλά θυμίζοντας δίκυκλα παλιότερων δεκαετιών. Όμορφη λεπτομέρεια είναι το κάλυμμα του ψαλιδιού που δίνει έξτρα πόντους στην εμφάνιση. Η μικρή σέλα και η απουσία μαρσπιέ, συνηγορούν στο γεγονός ότι το E2GO δεν μπορεί να φιλοξενήσει συνεπιβάτη και συνεπώς έχει φτιαχτεί για ένα άτομο.

    Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
    Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »




    Πάρα το μικρό του μέγεθος όμως, ο διαθέσιμος χώρος για τον αναβάτη είναι ευρύχωρος και μπορεί να κάτσει όσο εμπρός ή πίσω θέλει μέχρι να βρει έτσι την ιδανική θέση, ενώ το μαλακό αφρώδες υλικό της σέλας, θα τον κρατήσει ξεκούραστο για περισσότερα χιλιόμετρα από αυτά που επιτρέπει η αυτονομία της μπαταρίας. Το επίπεδο πάτωμα προσφέρει άπλετο χώρο για τα πόδια και επιτρέπει και το φόρτωμα αντικειμένων, ενώ ο πρακτικός γάντζος στη ποδιά αποδεικνύεται ιδιαίτερα χρήσιμος όταν ο αναβάτης θελήσει να μεταφέρει κάποια σακούλα με ψώνια ή ένα χαρτοφύλακα. Κάτω από τη σέλα ο μεγαλύτερος χώρος καταλαμβάνεται από τη μπαταρία, αλλά στην περίπτωση που χρειαστεί να μεταφέρεις κάτι πιο ογκώδες ή ακόμα και το φορτιστή, υπάρχει διαθέσιμη σχάρα στο πίσω μέρος, που θα κάνει τη δουλειά.



    Ο ηλεκτροκινητήρας των 2.000 Watt βρίσκεται στο κέντρο του πίσω τροχού και τροφοδοτείται από μια μπαταρία 48V/52AH που χαρίζει 110 χιλιόμετρα αυτονομία. Η μπαταρία είναι φυσικά λιθίου, έχει διάρκεια ζωής πάνω από 3.000 κύκλους φόρτισης, προέρχεται από την CATL και καλύπτεται από εγγύηση για 5 χρόνια ή 50.000 χιλιόμετρα. Είναι αποσπώμενη για να μπορείς να τη φορτίζεις παντού, με μια πλήρη φόρτιση να ολοκληρώνεται σε περίπου 6 ώρες.

    Το E-Fun E2GO κοστίζει 1.820 ευρώ ή 1.405 με επιδότηση.

    Σελίδα 110 + 1 ηλεκτρικά scooter στα 2000 Watt από 1.285 ευρώ (με επιδότηση)
    Σελίδα 2Daytona Dyneta 50
    Σελίδα 3Ecooter ET3
    Σελίδα 4EMOOV EV 2000
    Σελίδα 5EMOOV LX01
    Σελίδα 6ESF E-Fun E2GO
    Σελίδα 7ESF E-Fun Lipo
    Σελίδα 8ESF E-Fun Pusa
    Σελίδα 9Motron Whizz
    Σελίδα 10Motron Voltz
    Σελίδα 11SYM e-MIO 50
    Σελίδα 12Yadea T9L Plus

    DAYTONA: Εξουσιοδοτημένο service SYM-DAYTONA

    ESF: Scorpion NFC το νέο best seller.

    EMOOV: LX01 ο αξιόπιστος καθημερινός συνεργάτης