ESF E-Fun Pusa

    ESF E-Fun Pusa

    Η βασική έκδοση του Pusa έρχεται με ηλεκτροκινητήρα 2.000 Watt, ο οποίος  βρίσκεται στο κέντρο του πίσω τροχού και οδηγείται με δίπλωμα ΑΜ ή αυτοκινήτου. Δεν υπάρχουν modes λειτουργίας για τον περιορισμό της τελικής ταχύτητας, αλλά το Pusa διαθέτει όπισθεν που κάνει εύκολες τις μανούβρες κατά το παρκάρισμα. Ο κινητήρας τροφοδοτείται από μια μπαταρία λιθίου 48V/52ΑΗ με την αυτονομία να φτάνει τα 90 χιλιόμετρα. Η μπαταρία έχει την υπογραφή της CATL, μιας εταιρείας που ηγείται στην εξέλιξη και κατασκευή μπαταριών λιθίου για οχήματα. Η συγκεκριμένη εταιρεία προμηθεύει την Tesla και δίνει εγγύηση 5 χρόνια ή 50.000 χιλιόμετρα. Για μια πλήρη φόρτιση θα χρειαστούν περίπου 6 ώρες από μια συμβατική οικιακή πρίζα. Ευχάριστη έκπληξη ήταν η ύπαρξη όπισθεν, η οποία κάνει παιχνιδάκι το ξεπαρκάρισμα σε ανηφόρα ή δύσκολα σημεία.

    Με σύστημα συνδυασμένης πέδησης CBS


    Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
    Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

    Το Pusa εξοπλίζεται με δίσκους εμπρός και πίσω με συνδυασμένη λειτουργία (CBS) για πιο αποτελεσματικό φρενάρισμα. Το ατσάλινο σωληνωτό πλαίσιο συνεργάζεται με τηλεσκοπικό πιρούνι και διπλά αμορτισέρ με ρύθμιση της προφόρτισης του ελατηρίου, ενώ οι τροχοί των 12 ιντσών φορούν ελαστικά της Kenda σε διαστάσεις 90/90-12 και 120/70-12 εμπρός και πίσω αντίστοιχα.

    Επίπεδο πάτωμα και στάνταρ top box


    Οι διαστάσεις του είναι αντίστοιχες με ένα scooter 200 κυβικών οπότε ο αναβάτης δεν θα αισθανθεί ποτέ στριμωγμένος. Μπορεί να φιλοξενήσει δεύτερο άτομο και διαθέτει μαξιλαράκι πλάτης στην κεντρική βαλίτσα, η οποία ανήκει στον στάνταρ εξοπλισμό. Αυτή θα χωρέσει με ευκολία ένα jet κράνος, ενώ έξτρα χώρος για μικροπράγματα ή τον φορτιστή υπάρχει κάτω από τη σέλα. Στην ποδιά υπάρχει ντουλαπάκι με θύρα USB, το οποίο κλειδώνει. Το πάτωμα είναι επίπεδο για εύκολη επιβίβαση – αποβίβαση και επιτρέπει το φόρτωμα. Οι απαραίτητες πληροφορίες φτάνουν στον αναβάτη μέσω μιας στρογγυλής ψηφιακής οθόνης.

    Ρετρό σχεδίαση με premium πινελιές


    Το Pusa είναι ένα ρετρό σχεδίασης scooter. Στο εμπρός μέρος ξεχωρίζει ο στρογγυλός LED  προβολέας και οι δυο παράλληλες, ορίζοντες διακοσμητικές γραμμές οι οποίες καταλήγουν στα φλας. Το πίσω μέρος είναι σχεδιασμένο σε σχήμα σταγόνας, χαμηλώνοντας στο τελείωμά του γεγονός που κάνει το scooter να φαίνεται ιδιαίτερα αεροδυναμικό. Οι χρωμιωμένες λεπτομέρειες ταιριάζουν απόλυτα και προσθέτουν μια premium πινελιά.

    Το E-Fun Pusa κοστίζει 2.245 ευρώ ή 1.733 με επιδότηση. 

    Σελίδα 110 + 1 ηλεκτρικά scooter στα 2000 Watt από 1.285 ευρώ (με επιδότηση)
    Σελίδα 2Daytona Dyneta 50
    Σελίδα 3Ecooter ET3
    Σελίδα 4EMOOV EV 2000
    Σελίδα 5EMOOV LX01
    Σελίδα 6ESF E-Fun E2GO
    Σελίδα 7ESF E-Fun Lipo
    Σελίδα 8ESF E-Fun Pusa
    Σελίδα 9Motron Whizz
    Σελίδα 10Motron Voltz
    Σελίδα 11SYM e-MIO 50
    Σελίδα 12Yadea T9L Plus

    DAYTONA: Εξουσιοδοτημένο service SYM-DAYTONA

    ESF: Scorpion NFC το νέο best seller.

    EMOOV: LX01 ο αξιόπιστος καθημερινός συνεργάτης