SYM e-MIO 50

    SYM e-MIO 50

    Το ηλεκτρικό scooter της SYMe-MIO 50, αποτελεί μία από τις πιο ελκυστικές επιλογές στον τομέα της μικροκινητικότητας. Ο hubmotor ηλεκτρικός κινητήρας του επιτυγχάνει μέγιστη τελική ταχύτητα 45km/h, με δυνατότητα οδήγησης με δίπλωμα μοτοποδηλάτου (ΑΜ) ή αυτοκινήτου (Β). Η συνεχής ισχύς είναι στα 2000 Watt, ενώ προσφέρει και τρία προγράμματα λειτουργίας (Power, Dynamic και Eco). Η αυτονομία του φτάνει τα 56 χιλιόμετρα.

    Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
    Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

     
    Το εξαιρετικά μικρό βάρος του και το χαμηλό ύψος σέλας το καθιστούν ένα από τα πλέον φιλικάscooter, ανεξαρτήτως σωματότυπου αναβάτη, ενώ οι τροχοί διάστασης 10 ιντσών του χαρίζουν ένα υψηλό ποσοστό ευελιξίας και ευκολίας στην οδήγηση.
     


    SYM e-MIO 50

    Πρακτικότητα και άνεση

    Από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά του e-MIO 50 είναι το μεγάλο και επίπεδο πάτωμα, το οποίο σε συνδυασμό με το γάντζο για να μπορεί ο αναβάτης να κρεμάσει αποσκευές και το ντουλαπάκι πίσω από την ποδιά, ανεβάζει σε πολύ υψηλά επίπεδα την πρακτικότητα και τις δυνατότητες μεταφοράς του ηλεκτρικού scooter, ενώ ο αποθηκευτικός χώρος 20 λίτρων κάτω από τη σέλα μπορεί να φιλοξενήσει άνετα ένα κράνος jet. Η LCD ψηφιακή οθόνη προβάλλει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες στον αναβάτη, συμπεριλαμβανομένης και της ένδειξης από την επιλεγμένη λειτουργία του κινητήρα.
     
    Το εμπρός φωτιστικό σώμα αποτελείται από μία συμβατική λυχνία, έντασης 22.500cd για τη μεσαία σκάλα, και εννέα LED για τα φώτα θέσης, με αποτέλεσμα μια δυνατή δέσμη φωτός, καθιστώντας το e-MIO 50 εξαιρετικά ασφαλές ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Το πίσω φωτιστικό σώμα αποτελείται από μία συστοιχία 20 LED, το οποίο σε συνδυασμό με τα, ενσωματωμένα στα πλαστικά, LED φλας δημιουργούν μια πολύ όμορφη και κομψή πίσω όψη.
     
    Οι αναρτήσεις του αποτελούνται από ένα τηλεσκοπικό πιρούνι 33mm μπροστά με διαδρομή 70mm και πίσω από δύο αμορτισέρ που διασφαλίζουν την άνεση τόσο του αναβάτη όσο και του συνεπιβάτη που μπορεί να φιλοξενήσει το e-MIO 50 στην ευρύχωρη σέλα του. Τα φρένα είναι ένας συνδυασμός δίσκου 160mm με δαγκάνα δύο εμβόλων μπροστά και ενός ταμπούρου 110mm πίσω, προσφέροντας μια εξαιρετική απόδοση στο σύστημα πέδησης.

    Το SYM e-MIO 50 κοστίζει 2.795 ευρώ ή 2.119 με επιδότηση.

    Σελίδα 110 + 1 ηλεκτρικά scooter στα 2000 Watt από 1.285 ευρώ (με επιδότηση)
    Σελίδα 2Daytona Dyneta 50
    Σελίδα 3Ecooter ET3
    Σελίδα 4EMOOV EV 2000
    Σελίδα 5EMOOV LX01
    Σελίδα 6ESF E-Fun E2GO
    Σελίδα 7ESF E-Fun Lipo
    Σελίδα 8ESF E-Fun Pusa
    Σελίδα 9Motron Whizz
    Σελίδα 10Motron Voltz
    Σελίδα 11SYM e-MIO 50
    Σελίδα 12Yadea T9L Plus

    DAYTONA: Εξουσιοδοτημένο service SYM-DAYTONA

    ESF: Scorpion NFC το νέο best seller.

    EMOOV: LX01 ο αξιόπιστος καθημερινός συνεργάτης