• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Ευρετήριο Επαγγελματιών ������������ �������� ������������������������������

ΜΠΕΛΗΣ ΜΟΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΙΚΗ

AFTER SALES

Γρ. Λαμπράκη 392, 18758   SYM - ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

210 4326120  Website

ΜΠΕΛΗΣ ΜΟΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΙΚΗ

ΜΠΕΛΗΣ ΜΟΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΙΚΗ

Γρ. Λαμπράκη 392, 18758   SYM - ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

Τηλέφωνο Website Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Αν θέλεις να γνωρίσεις όλη τη γκάμα των SYM και Daytona και ψάχνεις υπεύθυνο service και γνήσια ανταλλακτικά, δεν έχεις παρά να επισκεφτείς τη Moto Ηλεκτρομηχανική.


Η Moto Ηλεκτρομηχανική άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες της το 1984, ενώ το 2006 επεκτάθηκε στην Κεφαλονιά με νέο κατάστημα. Πρόκειται για εξουσιοδοτημένα καταστήματα που ανήκουν στο επίσημο δίκτυο των SYM και Daytona. Αυτό σημαίνει ότι εκεί θα βρείτε όλα τα νέα μοντέλα των δυο εταιρειώνκαι το έμπειρο προσωπικό θα λύσει όλες σας τις απορίες και θα σας βοηθήσει να κάνετε την καλύτερη επιλογή. Φυσικά από μια κάθετη μονάδα σαν την Moto Ηλεκτρομηχανική δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα γνήσια ανταλλακτικά και τα αξεσουάρ.

Μοναδικός στόχος εδώ και 35 χρόνια είναι η απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη μέσα από υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, όχι μόνο κατά την αγορά του οχήματος, αλλά και μετά. Έτσι η Moto Ηλεκτρομηχανική έχει καταφέρει να χτίσει γερές βάσεις στη σχέση της με τους αναβάτες. Ο σεβασμός προς τον πελάτη και την περιουσία του εγγυάται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Όταν έρθει η ώρα του service, η Moto Ηλεκτρομηχανική Μπέλης είναι η καλύτερη επιλογή καθώς το άρτια εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό ενημερώνεται συνεχώς και γνωρίζει τα πάντα γύρω από τις μοτοσυκλέτες, τα scooter και τα ATV των δυο εταιρειών, οπότε είναι σε θέση να δώσει λύσεις άμεσα και αποτελεσματικά σε οποιοδήποτε πρόβλημα. Γνωρίζουν πολύ καλά ότι ο δρόμος δεν είναι παιχνίδι και κάθε εργασία πραγματοποιείται με υπευθυνότητα με γνώμονα την ασφάλεια του αναβάτη.

 

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ
Οδηγίες