net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το νέο R 1200 RS επαναφέρει το φημισμένο λογότυπο RS στη γκάμα της BMW, γεμίζοντας το κενό ανάμεσα στο γυμνό R1200R και το τουριστάδικο R1200RT.

Τα αρχικά RS προέρχονται από το γερμανικό Rennen Sport, ή Rennsport, αυτό που στη δική μας γλώσσα μεταφράζεται ως Αγωνιστικό Σπορ.

Τα φρένα του RS είναι πανίσχυρα και αρκετά προοδευτικά ώστε να μην τρομάζουν. Ο καλύτερος σύμμαχος στον επαρχιακό.

Στα χαρτιά λέει πως ζυγίζει 236 κιλά γεμάτο. Στον δρόμο μόνο σβηστό σου δίνει αυτήν την αίσθηση.

ΒΜW R 1200 RS

Συμπληρώνουμε πάνω από μια δεκαετία από την τελευταία φορά που ένα RS κοσμούσε τη γκάμα της BMW. Από το R 1150 RS κάνουμε ένα άλμα στον υγρόψυκτο boxer, γύρω από τον οποίο χτίζεται η νέα βαυαρική Sport Touring.

 
Τιμή: 14.700 ευρώ (βασική έκδοση)

Χρώματα: Λευκό/Μπλε, Μαύρο/Γκρι

+:Ροπή, στιβαρότητα

-:Αίσθηση πιρουνιού

Τα αρχικά RS προέρχονται από το γερμανικό Rennen Sport, ή Rennsport, αυτό που στα αγγλικά θα μεταφράζαμε ως Race Sport ή, στη δική μας γλώσσα, Αγωνιστικό Σπορ. Η BMW με αυτόν τον χαρακτηρισμό ονομάζει τις Sport Touring μοτοσικλέτες της, μια κατηγορία που πρακτικά αυτή ίδρυσε με το R100RS. Το 1976 αυτή ήταν η πρώτη μοτοσικλέτα παραγωγής με φέρινγκ εξελιγμένο σε αεροσήραγγα και βασικά συνιστούσε μια διαφορετική εκδοχή της τότε σπορ ναυαρχίδας R100S – η οποία με τη σειρά της ήταν η εξέλιξη της σπουδαίας R90S. Μια σπορ μοτοσικλέτα με ένα φέρινγκ που επέτρεπε ταξίδι με άριστη αεροδυναμική κάλυψη.

Το νέο R 1200 RS επαναφέρει το φημισμένο λογότυπο RS στη γκάμα της εταιρείας, γεμίζοντας το ασφάλτινο κενό ανάμεσα στο γυμνό R1200R και το τουριστάδικο R1200RT. Πρόθεση του RS είναι να συνδυάσει τις ταξιδιάρικες αρετές του RT με τις σπορτίφ ικανότητες.

 

BMW - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ