Ο Francesco Bagnaia (αριστερά) μαζί με τον Valentino Rossi

Ο Francesco Bagnaia (αριστερά) μαζί με τον Valentino Rossi

Bagnaia: Σαν τον Rossi δεν θα υπάρξει κανένας

Μίλησε για τον δάσκαλό του ο Francesco Bagnaia, που διεκδικεί να γίνει ο πρώτος Ιταλός πρωταθλητής του MotoGP εδώ και 13 χρόνια, ενώ αποκάλυψε πόσο μεγάλη πίεση είναι τα social media για έναν επαγγελματία αθλητή.

«Θα ήθελα να τρέχω στα τέλη της δεκαετίας του 1990»

Ο Pecco Bagnaia είναι ένας από τα 3 φαβορί του τίτλου για φέτος, στα MotoGP, μαζί με τους Fabio Quartararo και Aleix Espargaro, όμως φαίνεται ότι ο Ιταλός… νοσταλγεί επιχές των αγώνων στις οποίες ήταν νήπιο! Πιο συγκεκριμένα, σε δηλώσεις του, ο Ιταλός είπε: «Θα ήθελα να αγωνίζομαι στο τέλος της δεκαετίας του 90 και στις αρχές του 2000, επειδή τότε δεν υπήρχαν τα κοινωνικά δίκτυα και όλα ήταν πιο εύκολα». Δεν κρύβεται η… σαφής μπηχτή του Bagnaia προς τα social media και την πίεση την οποία ασκούν προς τους αθλητές και τους ανθρώπους των ομάδων, για κάθε πιθανό λόγο…
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

«Κανείς δεν θα γίνει σαν τον Rossi»

Ο Bagnaia δεν παρέλειψε να εκφράσει τον απεριόριστο σεβασμό του προς τον Valentino Rossi, ο οποίος μάλιστα είναι ο τελευταίος Ιταλός αναβάτης που έχει κερδίσει τίτλο, από το 2009! Ο αναβάτης της Ducati είπε: «Θα ήθελα να τον έχω αντιμετωπίσει στην πίστα. Ήταν τόσο πολύ καλύτερος από όλους, που δεν έχει ανταγωνισμό, κανείς δεν θα γίνει σαν αυτόν. Από αυτή την άποψη, υπάρχει μικρότερη πίεση, αλλά είναι αλήθεια ότι δεν έχει υπάρξει Ιταλός παγκόσμιος πρωταθλητής εδώ και πόσα χρόνια… αυτό το αισθάνεσαι περισσότερο και στα κοινωνικά δίκτυα!»  
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »