onlyparts.gr: Ο πιο εύκολος τρόπος να βρεις ανταλλακτικά

Η πλατφόρμα που ψάχνει για εσένα το ανταλλακτικό σου λειτουργεί ήδη στην Ελλάδα και σε ενημερώνει για διαθεσιμότητα και τιμές, ώστε να επιλέξεις εσύ αυτό που σε συμφέρει να αγοράσεις.

Το onlyparts.gr είναι μια καινοτόμος μηχανή αναζήτησης ανταλλακτικών που θα σου επιτρέψει να βρεις εύκολα και γρήγορα το ανταλλακτικό που ψάχνεις. Μέχρι τώρα η αναζήτηση ενός ανταλλακτικού ήταν χρονοβόρα, ενώ υπήρχε περίπτωση να μην έφερνε αποτέλεσμα. Η τεράστια ποικιλία διαθέσιμων πηγών ανταλλακτικών κάνει δύσκολη την αναζήτηση και τη σύγκριση τιμών, σε αυτό όμως βάζει τέλος το onlyparts.gr. Ο τρόπος αναζήτησης είναι πολύ απλός. Αρχικά, μέσα στη δωρεάν φόρμα καταχωρείς το ανταλλακτικό που ψάχνεις για τη μοτοσυκλέτα ή το αυτοκίνητό σου και οι πιστοποιημένοι έμποροι από όλη την Ελλάδα σου στέλνουν τις προσφορές τους μέσω του onlyparts.gr. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συγκρίνεις τις προσφορές που έλαβες και να αγοράσεις έτσι στην χαμηλότερη τιμή.



Φυσικά, υπάρχει δυνατότητα να επικοινωνήσεις άμεσα με τους εμπόρους για οποιαδήποτε διευκρίνιση μέσα από το chat. Αφού παραλάβεις το ανταλλακτικό σου μπορείς να αξιολογήσεις τον έμπορο και να βοηθήσεις έτσι τους επόμενους αγοραστές. Με εμπειρία χρόνων στον χώρο της μοτοσυκλέτας και του αυτοκινήτου, η ομάδα του onlyparts.gr δημιούργησε ένα εργαλείο όχι μόνο για τον ιδιώτη, αλλά και για τον έμπορο που δίνει τη δυνατότητα στον καθένα να βρει αυτό που ψάχνει χωρίς να χάνει χρόνο σε άσκοπες αναζητήσεις. Το ανταλλακτικό που ψάχνεις σε βρίσκει εκείνο στο onlyparts.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες:

onlyparts.gr

Τηλ.: 211 4116548

email: info@onlyparts.gr

Facebook Page