Ο Fabio Quartararo και το... φερμουάρ του, απασχολούν και πάλι τα ανάλογα media...

Ο Fabio Quartararo και το... φερμουάρ του, απασχολούν και πάλι τα ανάλογα media...

Γιατί άνοιξε (ξανά) το φερμουάρ της φόρμας του Quartararo;

Ο τραυματισμός του Fabio Quartararo στο GP της Aragon, έφερε ξανά στο προσκήνιο ένα ιδιαίτερα σοβαρό θέμα, που «τσούζει» τους προμηθευτές προστατευτικού εξοπλισμού του MotoGP.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ανοίγει φερμουάρ του Fabio

Στο ισπανικό Grand Prix της Aragon, του Σαββατοκύριακου που μας πέρασε, ο Fabio Quartararo σημείωσε πτώση, κατά την οποία τραυματίστηκε στο στήθος, δυστυχώς γιατί το φερμουάρ της φόρμας του άνοιξε ξανά. Και λέμε ξανά, διότι θυμόμαστε όλοι τις εικόνες ενός… γυμνόστηθου Fabio, να προσπαθεί να κερδίσει μια θέση στο βάθρο, πέρσι στην Βαρκελώνη. Οι εικόνες της ανοιχτής φόρμας του Γάλλου έκαναν τον γύρο του κόσμου πέρσι… Φέτος, φαίνεται ότι είχαμε «μία από τα ίδια», το ερώτημα όμως είναι γιατί.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

4 περιστατικά αστοχίας φερμουάρ μέσα σε ένα χρόνο

Δυστυχώς, τα περιστατικά των ανοικτών φερμουάρ στις φόρμες αναβατών του MotoGP, ανέρχονται σε 4 μέσα σε έναν χρόνο, 3 από τα οποία αφορούν τον ίδιο κατασκευαστή. Οι άλλοι 2 αναβάτες που «την έπαθαν» όπως ο Fabio, είναι οι Jorge Martin και Aleix Espargaro. Και εννοείται, ότι δεν μιλάμε για εξοπλισμό «της σειράς», αλλά για τα κορυφαία προϊόντα που η κάθε εταιρεία μπορεί να προσφέρει και τα γεγονότα προκαλούν αναμφίβολα, μια κάποια δυσαρέσκεια – εντός και εκτός πίστας.

Η απάντηση της εταιρείας εξοπλισμού που «ντύνει» τον Quartararo

Διεθνείς δημοσιογράφοι, επικοινώνησαν με την εταιρεία που κατασκευάζει τις φόρμες του Fabio Quartararo ζητώντας εξηγήσεις. Η εταιρεία αποκρίθηκε ότι έλαβε πριν λίγες ώρες, την φόρμα του Γάλλου αναβάτη, την οποία και θα αναλύσει σε βάθος, πριν να είναι σε θέση να παράσχει περισσότερες πληροφορίες.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »