e-moto.gr: Στηρίζει έμπρακτα το #menoumespiti

Σε αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες το e-moto.gr συνεχίζει να είναι δίπλα σας αποστέλλοντας καθημερινά παραγγελίες σε όλη την Ελλάδα.

Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ηλεκτρονικά καταστήματα τις χώρας με χιλιάδες ετοιμοπαράδοτα γνήσια και after market ανταλλακτικά για το service της μοτοσυκλέτας ή του σκούτερ, όπως φίλτρα λαδιού, φίλτρα αέρος, μπουζί, ιμάντες, γρανάζια και αλυσίδες, μπαταρίες, τακάκια και λιπαντικά. Επίσης θα βρείτε είδη περιποίησης, ειδικά χρήσιμα εργαλεία για την συλλογή σας και φυσικά αξεσουάρ μοτοσυκλέτας και αναβάτη. Όλα φέρουν την υπογραφή κορυφαίων εταιρειών με την ποιότητά τους να είναι εγγυημένη.

Το e-moto.gr έχει συμμορφωθεί πλήρως με τις οδηγίες πρόληψης και περιορισμού της εξάπλωσης του ιού και συμμετέχει στο #menoumespiti με μοναδικές προσφορές και ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά για παραγγελίες πάνω από 35 ευρώ. Η αναζήτηση προϊόντων είναι πανεύκολη αφού το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να γράψεις το μοντέλο της μοτοσυκλέτας σου και η μηχανή αναζήτησης θα εμφανίσει όλα τα κατάλληλα ανταλλακτικά και αξεσουάρ.

Για την εξόφληση της παραγγελίας σου έχεις πολλές επιλογές για να διαλέξεις και μάλιστα ανέπαφα, αφού μπορείς να πληρώσεις με χρωστική ή πιστωτική κάρτα, με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, μέσω paypal ή με αντικαταβολή τη στιγμή που παραλαμβάνεις. Ακόμα, μπορείς να δώσεις την παραγγελία σου τηλεφωνικά στο 2121043000. Για οποιαδήποτε βοήθεια ή απορία έχεις, το προσωπικό του e-moto.gr είναι πάντα δίπλα σου.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Αριστοτέλους & Αντιγόνης 2, Χαλάνδρι
Τηλ.:210-6852600
e-moto.gr
Facebook Page