Zundapp: Επι...στροφή στην ποιότητα

Zundapp: Επι...στροφή στην ποιότητα

Η Zündapp , ένας από τους σημαντικότερους κατασκευαστές μοτοσυκλετών στην παγκόσμια σκηνή, παρουσιάζει νέα scooter με κινητήρα βενζίνης αλλά και ηλεκτρικά, τα οποία συνδυάζουν την παράδοση με την υψηλή ποιότητα κατασκευής.

Η Zündapp πρωτοπόρος στις εξελίξεις και με το βλέμμα στην απόλυτα οικολογική μετακίνηση, αφουγκράζεται και ικανοποιεί  κάθε σύγχρονη απαίτηση για άνετη, ασφαλή και μη ρυπογόνα οδήγηση. Έτσι, η Zündapp προσφέρει τα ηλεκτρικά μοντέλα e-zundapp, από 3.000 έως 20.000 Wat  με εγγύηση από 2 έως 8 έτη.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »

 
Στόχος της Zündapp είναι η κατάκτηση ενός πρωταγωνιστικού ρόλου στην παγκόσμια αγορά δικύκλου, με την αναβίωση της υψηλής ποιότητας κατασκευής και του μοναδικού σχεδιασμού, σε συνδυασμό με καινοτόμες τεχνολογικές αναβαθμίσεις. Η γκάμα της περιλαμβάνει έξι scooter βενζίνης με κυβισμούς από 50 έως 125 κυβικά και τιμές από 1.580 έως 2.500 ευρώ κατά περίπτωση.

 Η IGE IMPORT MOTORS HELLAS αποτελεί τον αποκλειστικό διανομέα Ελλάδος και Κύπρου και σκοπός της είναι η προώθηση του εμπορικού σήματος της Zündapp, χτίζοντας ένα εκτενές δίκτυο αντιπροσώπων, με πρωταρχική στόχευση στην υψηλή ποιότητα παροχής υπηρεσιών και προϊόντων στον καταναλωτή.

Η Zündapp ιδρύθηκε το 1917 με έδρα τη Νυρεμβέργη, από τον Fritz Neumeyer, μαζί με την Friedrich Krupp AG και τον κατασκευαστή εργαλειομηχανών Thiel.  Αρχικά ή εταιρία ξεκίνησε με την παραγωγή πυροκροτητών, όμως το 1919 και καθώς η ζήτηση όπλων μετά τον Α  Παγκόσμιο Πόλεμο μειώθηκε, ο Neumeyer έγινε ο μοναδικός ιδιοκτήτης της εταιρείας και δύο χρόνια αργότερα αποφάσισε να στραφεί στην κατασκευή μοτοσυκλετών. Μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, η Zündapp επεκτάθηκε και στις αγορές μικρών αυτοκινήτων, μοτοποδηλάτων και σκούτερ.   

Η Zündapp σημείωσε διάφορες επιτυχίες στα μηχανοκίνητα αθλήματα με τον αμερικανικό αναβάτη Dave Ekins να κερδίζει στο Enduro του 1967 Greenhorn Enduro με Zündapp 100 κυβικών,  απέναντι σε ανταγωνιστές με πολύ μεγαλύτερες μοτοσυκλέτες. Ο Βέλγος αναβάτης Andre Malherbe οδήγησε ένα Zündapp  στη νίκη στα 125 κυβικά  στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα μοτοσικλετών το 1973 και πάλι το 1974.


Για περισσότερες πληροφορίες:

Λεωφόρος Μεσογείων 203
Τηλ.: 210 67 77 592
Email: sales@zundappeurope.com

www.zundappeurope.com
 

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »