Yuasa: Οι κατασκευαστές επιμένουν… Ιαπωνικά

Όταν το ζητούμενο είναι η αξιοπιστία, η αντοχή και η ποιότητα, η λύση είναι Yuasa. Οι κατασκευαστές το ξέρουν καλά, εσύ;;

Το όνοµα της Yuasa είναι συνώνυµο της υψηλής ποιότητας και της µεγάλης αντοχής με τις μπαταρίες της να είναι από τις πιο γνωστές παγκοσμίως. Δεν είναι λοιπόν τυχαίο ότι οι μεγαλύτεροι κατασκευαστές του κόσμου επιλέγουν να εξοπλίζουν τις μοτοσυκλέτες τους με μπαταρίες Yuasa.

Η Yuasa έχει έδρα το Κιότο της Ιαπωνίας  και είναι ένας από τους μεγαλύτερους παγκοσμίως κατασκευαστές μπαταριών μολύβδου και ιόντων λιθίου (Li-ion). Από την ίδρυσή της το 1895, ο όμιλος GS Yuasa συνέβαλε συνεχώς στην οικονομική ανάπτυξη και τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου με την ανάπτυξη και κατασκευή μπαταριών, συστημάτων τροφοδοσίας και εξοπλισμού φωτισμού. Η GS Yuasa είναι μια σημαντική δύναμη στην αγορά και κορυφαίος κατασκευαστής συστημάτων ενέργειας επόμενης γενιάς που περιλαμβάνουν όχι μόνο τη χρήση οχημάτων αλλά και ένα ευρύ φάσμα πεδίων, από τη θάλασσα μέχρι την αεροδιαστημική, για να ικανοποιήσουν τις όλο και πιο εξελιγμένες ανάγκες. Εκτός από αυτόν τον τομέα, η Yuasa δραστηριοποιείται και στον χώρο της ηλεκτροκίνησης, με συνεργασίες της με εργοστάσια όπως η Toyota, η Nissan και η Honda, ενώ εστιάζει ιδιαίτερα στην ανάπτυξη νέων τεχνολογιών και την εξέλιξη! Η Yuasa Battery Europe Ltd είναι θυγατρική της παγκοσμίου φήμης GS Yuasa Corporation και για περισσότερα από 30 χρόνια είναι ο κορυφαίος προμηθευτής μπαταριών της Ευρώπης και η πρώτη επιλογή για ποιότητα, απόδοση και αξιοπιστία. Η Yuasa προμηθεύει τις ευρωπαϊκές αγορές με μεγάλη ποικιλία μπαταριών και αξεσουάρ υψηλής ποιότητας και είναι πρωτοπόρος στην ποιότητα και την καινοτομία.



Το γεγονός ότι κατασκευάζει μπαταρίες για περισσότερο από έναν αιώνα σημαίνει ότι διαθέτει τεράστια εμπειρία και τεχνογνωσία, στοιχεία που επιτρέπουν τη γρήγορη εξέλιξη νέων τεχνολογιών και προϊόντων. Ένα ακόμα στοιχείο που κάνει τις μπαταρίες της να ξεχωρίζουν, είναι οι αυστηροί ποιοτικοί έλεγχοι που διασφαλίζουν ότι κάθε προϊόν που βγαίνει από τη γραμμή παραγωγής υπερκαλύπτει τα υψηλά standards που θέτει η εταιρεία. Επίσης, οι τεχνικοί της Yuasa συνεργάζονται στενά με τους μηχανικούς των εταιρειών που προμηθεύον και εξετάζουν με μεγάλη προσοχή τα δεδομένα και τις παρατηρήσεις τους. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα οι μπαταρίες να εξελίσσονται ταυτόχρονα με τα οχήματα στα οποία θα τοποθετηθούν και άρα καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες τους και φυσικά τις απαιτήσεις των κατασκευαστών.



Αν τα μεγαλύτερα εργοστάσια του κόσμου επιλέγουν μπαταρίες Yuasa, τότε μπορείς κι εσύ να είσαι 100% σίγουρος ότι θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων. Η επιλογή μιας μπαταρίας Yuasa είναι η καλύτερη επένδυση για τη μοτοσυκλέτα σου.

Κεντρική διάθεση ΠΕΡΚΟ Α.Ε.
 
Αρτης 5, Νέα Φιλαδέλφεια
Τηλ.: 210 2723920

Αριστοτέλους 58-60, Αθήνα
Τηλ.: 210 8828409

www.perko.gr

Ωράριο λειτουργίας:

Δευτέρα - Παρασκευή: 09:00 - 17:00