Υπηρεσία παραλαβής - παράδοσης από την Makrakis Moto Service

Μάθε τώρα πώς θα κάνεις τις απαραίτητες εργασίες επισκευής και συντήρησης της μοτοσυκλέτας σου χωρίς να χρειαστεί να μετακινηθείς από το σπίτι σου.

Η ιδιαίτερη περίοδος που διανύουμε επιβάλει να περιορίσουμε όσο το δυνατόν τις μετακινήσεις μας και τις επαφές με άλλο κόσμο. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να αναβάλεις τη συντήρηση της μοτοσυκλέτας ή του scooter σου. Αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά στη Μakrakis Moto Service και θέλοντας να συνεισφέρουν με τον τρόπο τους στην αντιμετώπιση της πανδημίας προσφέρουν υπηρεσία παραλαβής – παράδοσης.

Αν θέλεις να αποφύγεις τις περιττές μετακινήσεις και την ταλαιπωρία η Μakrakis Moto Service αναλαμβάνει να παραλάβει τη μοτοσυκλέτα από το σημείο που θα επιλέξεις, να πραγματοποιήσει όλες τις απαραίτητες εργασίες συντήρησης και να την επιστρέψει. Έτσι παραμένεις ασφαλής στο σπίτι και διατηρείς τη μοτοσυκλέτα σου στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Η συγκεκριμένη υπηρεσία παρέχεται απολύτως δωρεάν, χωρίς καμιά οικονομική επιβάρυνση για τον πελάτη, ενώ μπορείς να εξοφλήσεις το κόστος των ανταλλακτικών και της εργασίας μέσω τραπέζης.

Αν πάλι επιθυμείς να φέρεις ο ίδιος τη μοτοσυκλέτα ή του scooter σου στο συνεργείο, η Μakrakis Moto Service σου παρέχει όχημα αντικατάστασης μέχρι να ολοκληρωθούν οι απαραίτητες εργασίες. Η εταιρεία αναλαμβάνει οποιαδήποτε εργασία επισκευής και συντήρησης όσο πολύπλοκη κι αν είναι, ενώ συνεργάζεται με σημαντικές εταιρίες του χώρου παρέχοντας επώνυμες επιλογές στους πελάτες της σε ανταλλακτικά αλλά και λιπαντικά.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Αχαρνών 345, Κ.Πατήσια
Τηλ.: 211 1161548
e-mail: makrakismotoservice@gmail.com
Facebook Page

Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα – Παρασκευή: 09:00 – 19:00

Διαβάστε ακόμα: