Αποκτήστε τώρα ένα καινούργιο Yamaha TMAX και επωφεληθείτε από την νέα προσφορά Yamaha.

Yamaha ΧΜΑΧ: Νέα προσφορά αξίας 440 ευρώ!

Θέλεις να κάνεις δικό σου ένα ολοκαίνουργιο Yamaha XMAX σε οποιαδήποτε έκδοση του και να επωφεληθείς από την νέα προσφορά; Κάνε κλικ εδώ και μάθε περισσότερα…

Η Yamaha ανακοίνωσε μια νέα προσφορά για την σειρά XMAX, η οποία ισχύει σε οποιοδήποτε από τα μοντέλα XMAX 300 και IRON MAX, XMAX 400 και IRONMAX. Πιο συγκεκριμένα, τώρα μπορείτε να αποκτήσετε κάθε ένα από τα παραπάνω μοντέλα, με δώρα αξίας 440 ευρώ να τα συνοδεύουν: Ένα σετ βαλίτσας και μια τσάντα κονσόλας.

Δείτε παρακάτω αναλυτικά, το δελτίο τύπου της Yamaha για την προσφορά:

«Η YAMAHA ανακοινώνει σήμερα μία καταπληκτική προσφορά. Τώρα μπορείς να αποκτήσεις το ΧΜΑΧ που θέλεις και σε όποια έκδοση θέλεις, με μοναδικά δώρα αξίας 440 ευρώ: σετ βαλίτσας και τσάντα κονσόλας!
 
Επιλέγεις το YAMAHA ΧΜΑΧ γιατί …

  • Θέλεις να κυκλοφορείς στην πόλη με αξιοπιστία YAMAHA.
  • Ξέρεις Χ-ορισμού ποιος είναι ο ηγέτης στην κατηγορία και τα θέλεις
    όλα Χ-ολοκλήρου!
  • Κερδίζεις X-αρχής, ένα κορυφαίο scooter πόλης με κινητήρα Blue Core, άψογο σχεδιασμό και φινίρισμα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια!
  • Και φυσικά το ΧΜΑΧ σου εξασφαλίζει σταθερή αξία στο χρόνο!
 
ΓιΆ αυτό η ΥΑΜΑΗΑ στα δίνει όλα στο ΜΑΧ … και με δώρα που αφορούν και τα 4 μοντέλα : XMAX 400, XMAX 400 IRONMAX, XMAX 300, XMAX 300 IRONMAX
 
Επισκεφθείτε σήμερα έναν Επίσημο Συνεργάτη ΥΑΜΑΗΑ! Hπροσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό ΧΜΑΧ και μέχρι εξαντλήσεως του αποθέματος.
 
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε κάνοντας κλικ εδώ.