• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

H Yamaha Tenere 700 Rally Edition

Yamaha Tenere 700 Rally Edition: Η τιμή του στην Ελλάδα

 

Ανακοινώθηκε και επίσημα η τιμή της Tenere 700 Rally Edition, που παρουσιάστηκε πριν λίγα 24ωρα - Δείτε πόσο θα κοστίσει.

MotoCert: Έτσι θα την ελέγξεις πριν την αγοράσεις

YAMAHA: CryptonS κορυφαίες επιδόσεις με 2.370!

Η Yamaha Tenere 700 Rally Edition παρουσιάστηκε πριν λίγα 24ωρα επίσημα, μια νέα έκδοση της Tenere 700 που την περιμέναμε αρκετό καιρό και στοιχεία από τα διεθνή μέσα είχαν καταδείξει με σαφήνεια. Τώρα ανακοινώθηκε και η τιμή της για την χώρα μας.
 
Στην Ελλάδα, η Yamaha Tenere 700 Rally Edition θα κοστίζει 12.190 ευρώ, με την τιμή της βασικής έκδοσης να παραμένει στα 10.490 ευρώ.
 
Η Yamaha Tenere 700 Rally Edition είναι εξοπλισμένη με ποικίλα αξεσουάρ, με στόχο την αναβάθμιση της απόδοσης της και της εργονομίας της εκτός δρόμου. Φέρει ποδιά κινητήρα από αλουμίνιο πάχους 4 χιλιοστών, προστατευτικό ψυγείου και προστατευτικό αλυσίδας από αλουμίνιο, ενώ η ποδιά έχει και σημείο στήριξης εργαλειοθήκης.
 
Η σέλα της Tenere 700 Rally Edition είναι ψηλότερη κατά 20 χιλιοστά από αυτή της απλής έκδοσης, αγγίζοντας τα 895. Προσφέρει πιο ευθεία και πιο χαμηλή θέση σώματος, ενώ είναι κατασκευασμένη από δύο υλικά και φέρει το λογότυπο της Yamaha σε λευκό χρώμα. Η εξάτμιση προέρχεται από την Akrapovic, η οποία παρέχει το τελικό που είναι σχεδιασμένο για τον καλύτερο δυνατό ήχο και φέρει θερμικές ασπίδες από ανθρακονήματα. Τα φλας εμπρός και πίσω είναι τεχνολογίας LED.
 
Ο αναβάτης έχει ακόμα στην διάθεση του, προστατευτικά για τα γόνατα του, τα οποία προσφέρουν παράλληλα και δυνατότητα καλύτερης στήριξης, ενώ οι χειρολαβές είναι ειδικές και νέες, για έντονη εκτός δρόμου χρήση.
 
Ο κινητήρας της Tenere 700 Rally Edition παραμένει ο γνωστός δικύλινδρος CP2 των 689 κ.εκ., που έχουμε γνωρίσει από την απλή Tenere 700.