Yamaha Σπηλιώτης: Νέο κατάστημα-κόσμημα!

Με επικεφαλής έναν από τους πλέον έμπειρους επαγγελματίες του χώρου, το νέο κατάστημα της Yamaha Σπηλιώτης είναι ένας χώρος μοναδικός για τα δεδομένα της Αττικής! Δείτε περισσότερα εδώ…

YAMAHA: Tenere 700 με 700E δώρο Αξεσουάρ

Το όραμα και το όνειρο είναι κινητήριες δυνάμεις για να πας την δουλειά σου παρακάτω, ειδικά όταν την αγαπάς. Ο Μιχάλης Σπηλιώτης, ένας από τους μεγαλύτερους επαγγελματίες στον χώρο της μοτοσυκλέτας πανελλαδικά, έμπειρος στην αγορά και τους αγώνες εδώ και δεκαετίες, δεν είναι ξένος σε αυτή την φιλοσοφία.

Πιστός εκπρόσωπος του μοτοσυκλετισμού και επίσημος αντιπρόσωπος της Yamaha εδώ και πολλά χρόνια, ο Μιχάλης Σπηλιώτης πραγματοποίησε μια τεράστια επένδυση δημιουργώντας ένα κατάστημα μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα. Χωρίς να τον τρομάξουν οι δύσκολοι ακόμα καιροί, ο Μιχάλης έκανε, όπως μας δήλωσε και ο ίδιος, το όνειρό του πραγματικότητα. Αυτό είναι το νέο του κατάστημα στην Λεωφόρο Θηβών 133 στο Περιστέρι, σε ολοκαίνουργιες και μεγαλύτερες εγκαταστάσεις, με την πολυτέλεια σε πρώτο πλάνο και προδιαγραφές διεθνούς επιπέδου.



Στο νέο κατάστημα μπορεί να θαυμάσει κανείς τα νέα μοντέλα της Yamaha, τα οποία προβάλλονται καλύτερα από ποτέ μέσα από τον προσεγμένο διάκοσμο του χώρου. Οι μοτοσυκλέτες και τα scooter της εταιρείας βρίσκονται εκεί, έτοιμα να σας υποδεχθούν να τα γνωρίσετε από κοντά και –γιατί όχι- να τα κάνετε δικά σας!





Ωστόσο, οι υπηρεσίες του νέου καταστήματος δεν τελειώνουν εκεί. Μπορείτε να βρείτε μια τεράστια γκάμα αξεσουάρ μοτοσυκλέτας και αναβάτη, είτε είστε καθημερινός χρήστης, είτε αρέσκεστε σε ταξίδια, αγώνες ή οτιδήποτε άλλο. Παράλληλα, το κατάστημα έχει ξεχωριστό τμήμα ανταλλακτικών με μια ευρύτατη ποικιλία για όλες τις ανάγκες που μπορεί να προκύψουν. Παράλληλα, ο νέος χώρος του Μιχάλη Σπηλιώτη έχει δύο νέους χώρους service αλλά και ένα υπερσύγχρονο πλυντήριο, για την φροντίδα της μοτοσυκλέτας ή του Scooter σας όπως του αξίζει!



Αν λοιπόν δεν έχετε επισκεφθεί ακόμη το νέο κατάστημα Yamaha Σπηλιώτης, μην χάνετε χρόνο ακόμη! Η εμπειρία, θα σας ανταμείψει.