Yamaha Paddock: Η φωλιά των best sellers

Αν θέλεις κι εσύ να αποκτήσεις ένα από τα best sellers της Ιαπωνικής εταιρείας, δεν έχεις παρά να επισκεφτείς την Yamaha Paddock.

YAMAHA: Tenere 700 με 700E δώρο Αξεσουάρ

Η Paddock Γκουζιβελάκης είναι κάθετη μονάδα της Yamaha που σημαίνει ότι θα βρείς ετοιμοπαράδοτα τα όλα τα best seller μοντέλα. Αν θέλεις να κάνεις τις καθημερινές μετακινήσεις σου σβέλτα και οικονομικά, τότε το κορυφαίο παπί Crypton S 115 είναι η ιδανική λύση, ενώ αν ψάχνεις χώρους και επιδόσεις, ένα XMAX είναι η επιλογή που δεν θα μετανιώσεις ποτέ. Αν πάλι θέλεις να συνδυάσεις την πρακτικότητα και την ευκολία ενός sccooter με τις καταιγιστικές επιδόσεις, τότε το ΤΜΑΧ, ο βασιλιάς της κατηγορίας είναι μονόδρομος. Μήπως όμως είσαι άνθρωπος των ταξιδιών και θέλεις να καταβροχθίζεις χιλιόμετρα με άνεση και ταυτόχρονα να απολαμβάνεις σπορ συμπεριφορά και να ελέγχεις έναν κινητήρα “διαμάντι”; Τότε το απόλυτο best seller του 2020, το Tracer 900 είναι έτοιμο να κάνει τα όνειρά σου πραγματικότητα.

Αυτά, αλλά και όλα τα τελευταία μοντέλα της Yamaha είναι ετοιμοπαράδοτα στην Paddock Γκουζιβελάκης και το έμπειρο προσωπικό θα σε βοηθήσει να επιλέξεις το ιδανικό για εσένα σύμφωνα με τις ανάγκες σου. Όταν έρθει η ώρα της συντήρησης μπορείς να εμπιστευτείς τους εξειδικευμένους τεχνικούς, καθώς η ομάδα της Paddock απαρτίζεται από μηχανικούς με silver αστέρια, που σημαίνει ότι έχουν εργαστεί σε συμβεβλημένο συνεργείο Yamaha για τουλάχιστον τρία χρόνια, έχουν παρακολουθήσει επιτυχώς μια σειρά από σεμινάρια και έχουν κάνει την απαραίτητη πρακτική εξάσκηση. Έτσι, είναι πλήρως καταρτισμένοι και γνωρίζουν σε βάθος όλες τις τεχνολογίες και τα υποσυστήματα των κινητήρων, των τμημάτων του πλαισίου και των ηλεκτρικών εξαρτημάτων και να είναι σε θέση να διαγνώσουν σωστά σύνθετες βλάβες.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Έκθεση & συνεργείο: 
Λ. Αθηνών 181, Χαϊδάρι 12461
Τηλ.: 2105818899
e-mail: info@paddock.gr
www.paddock.gr