net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Πληρέστατα ψηφιακά όργανα που περιλαμβάνουν ως και υπολογιστή ταξιδίου.

Σέλα άνετη, με χλιδάτη βελουτέ εμφάνιση, χώρεσε μέχρι και δύο σωματώδεις ενήλικες.

Ανεση-Εργονομία: Εξαιρετικό!

Δυσκολεύομαι να βρω από πού να ξεκινήσω. Εμφάνιση; Καλοφτιαγμένο και πολυτελές. Εξοπλισμός; Τα πληρέστατα ψηφιακά όργανα δίνουν το στίγμα, διαθέτοντας μέχρι και υπολογιστή ταξιδίου! Εργονομία; Ας πούμε ότι χώρεσε ανθρώπους σαν και του λόγου μου με κάμποσο ύψος και ακόμη περισσότερα κιλά ή τον φωτογραφιζόμενο κύριο Ξύδη, με ανάλογα μεγάλο παράστημα. Δεν είναι και συχνό φαινόμενο να βλέπεις ανθρώπους του 1,85 σε ένα 125άρι και να μη θες να γελάσεις.

Η δικάβαλη βόλτα μας από τον Χολαργό ως το Κρυονέρι ήταν αυτό, που οι Αμερικάνοι αποκαλούν «eye opener», μας άνοιξε τα μάτια σε μια εμπειρία που αρχικώς την προβλέπαμε ως καταδίκη. Δύο σωματώδεις τύποι να διασχίζουν το μισό Λεκανοπέδιο καβάλα στο ΜΤ-125 και να φτάνουν χαλαροί και απροβλημάτιστοι στον προορισμό τους.

Βασισμένο στο YZF-R125, η μετάβαση στο streetfighter ΜΤ-125 έγινε αλλάζοντας βασικά στοιχεία της εργονομίας του. Η σέλα έχει έρθει 42 χλστ. πιο μπροστά και το ύψος της έχει χαμηλώσει άλλα 5. Το κωνικό τιμόνι με τις αλουμινένιες βάσεις βρίσκεται 100 χλστ. ψηλότερα και 35 πιο πίσω συγκριτικά με τα κλιπόν του μικρού supersport.

 
  • Costas

    3400€....καλά είναι......αλλιώς θα ξεθωριάζουν απ τον ήλιο στις βιτρίνες!!

      3
  • Stergios

    ...και βλεπεις στην ιδια σελιδα,τιμη για KTM 390...4490!!!! φοβερο το ΜΤ αλλα η τιμη ρε Yamaha...γιατι στο θεο;

      4
  • ΑΡΗΣ

    Για γέλια και για κλάμματα η Ελληνική ΥAMAHA! 4200 και 4600!!! Χαχαχαα... ΚAWASAKI Z250 SL 3890 ευρό! Για σοβαρεφτήτε λίγο εκεί στην Yamaha κύριοι γιατί θα σας πάρουν με τις πέτρες. Το ίδιο κάνατε και με το Tracer700, η τιμή στον θεό σε σχέση με το MT-7 για 2-3 διαφορές που υπάρχουν!! Ο κόσμος δεν είναι χαζός, πέρνετε το μαθημά σας απο τις πωλήσεις που κάνετε στα συγκεκριμένα μοντέλα, καλή σας χόνεψη...

      13

YAMAHA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ