Χρονιά ρεκόρ για το mototriti.gr!

Πάνω από 4.000.000 επισκέψεις το 2018, αυξημένες κατά 25% σε σχέση με το 2017. Για ακόμα μία χρονιά το Moto Τρίτη είναι το No1 Μέσο πανελλαδικά με τεράστια διαφορά.

Το Moto Τρίτη καθορίζει τις εξελίξεις και για ακόμη μία χρονιά το αναδεικνύουν οι αναγνώστες του ως το σημαντικότερο Μέσο της Ελληνικής Αγοράς.

Το 2018, μαζί σπάσαμε κάθε ρεκόρ και όπως πάντα, είμαστε το μόνο ελληνικό Μέσο που δημοσιεύει τις επιδόσεις του, μέσα από τα επίσημα νούμερα της Google Analytics και το ΜΟΝΟ Μέσο το οποίο μετριέται και από ανεξάρτητο φορέα την ΕΝΕΔ. Είστε έτοιμοι;

Για το 2018 λοιπόν, το mototriti.gr ξεπέρασε τα 4 εκατομμύρια επισκέπτες, πραγματοποιώντας μια επίδοση που όχι απλά είναι η κορυφαία του ειδικού τύπου της χρονιάς, αλλά αποτελεί και την κορυφαία όλων των εποχών στον χώρο μας. Μέσα από την πλούσια ύλη σχετικά με την μοτοσυκλέτα, το scooter, το παπί, τον αναβάτη και τον εξοπλισμό, οι αναγνώστες μας διάβασαν τα άρθρα μας  πάνω από 11 εκατομμύρια φορές!

Φυσικά ένα τεράστιο ευχαριστώ προς όλους τους αναγνώστες μας είναι, το λιγότερο, επιβεβλημένο. Επιβεβαιώνοντας την εμπιστοσύνη σας, θα συνεχίσουμε να καθορίζουμε τις τάσεις και να πρωτοπορούμε στην ειδησεογραφία, πιάνοντας τον «παλμό» σας και παρέχοντάς σας την καλύτερη μοτοσυκλετιστική ύλη.

Μείνετε συντονισμένοι. Το 2019 θα είναι μια μεγάλη χρονιά…