Test Winger 95003: Γνήσιο 4 εποχών με 11 τσέπες

Μεγάλο εύρος ρυθμίσεων για να το φέρεις στα μέτρα σου.
Έχει δυο ανεξάρτητες επενδύσεις και μεγάλους αεραγωγούς.
11 συνολικά τσέπες.
Προστατευτικά σε ώμους, αγκώνες και πλάτη.

Δοκιμάζουμε το μπουφάν 4 εποχών Winger 95003

Λιανική τιμή: 120 ευρώ

Έχουν κατά καιρούς περάσει αρκετά αξεσουάρ μοτοσυκλέτας και αναβάτη της Winger από τα χέρια μας και μπορούμε πλέον να πούμε με βεβαιότητα ότι πρόκειται για υψηλού value for money προϊόντα που κάνουν πιο εύκολη τη συμβίωση του αναβάτη με τη μοτοσυκλέτα ή το scooter του. Στο παρελθόν είχαμε δοκιμάσει το softshell μπουφάν 834 και τώρα η Πατμανίδης Α.Ε. μας προμήθευσε με το καινούργιο 95003 που είναι ένα πολυεστερικό jacket με μπόλικους αποθηκευτικούς χώρους, πολλές δυνατότητες ρυθμίσεων και ευρύ πεδίο χρήσης.
 

Μεγάλο εύρος ρυθμίσεων για να το φέρεις στα μέτρα σου

Πρόκειται για ένα jacket 4 εποχών κατασκευασμένο από Cordura και ένα από τα πρώτα πράγματα που μας εντυπωσίασε είναι η ποιότητα κατασκευής με τις ραφές και το φινίρισμα των επιμέρους εξαρτημάτων να μην αφήνουν περιθώριο για παράπονα. Επίσης αξιοσημείωτο είναι και το χαμηλό βάρος, καθώς ζυγίζει 2.480 γραμμάρια σε Medium μέγεθος, νούμερο άκρως ικανοποιητικό για τα δεδομένα της κατηγορίας και των χαρακτηριστικών του. Το 95003 ακολουθώντας τα πρότυπα τουριστικών μπουφάν πολλαπλάσιας τιμής, προσφέρει πολλές δυνατότητες ρύθμισης. Πιο συγκεκριμένα, στα μανίκια υπάρχουν ιμάντες και κουμπιά δυο θέσεων, ενώ ακόμα δυο ιμάντες έχουμε στη μέση. Στον γιακά έχουμε κουμπί 5 θέσεων και υπάρχει γάντζος που τον κρατάει ανοιχτό όταν θέλεις περισσότερη δροσιά, ενώ το neoprene τελείωμα δίνει έξτρα πόντους στην άνεση. Όλα αυτά έχουν σαν αποτέλεσμα να μπορείς να φέρεις το μπουφάν στα μέτρα σου απολαμβάνοντας τέλεια εφαρμογή και άνεση με ανάλαφρη αίσθηση που δεν επηρεάζει την ελευθερία κινήσεων. Φυσικά δεν πρέπει να παραλείψουμε ότι στο κάτω μέρος του μπουφάν  υπάρχει φερμουάρ αριστερά και δεξιά, για να μη διπλώνει όταν κάθεσαι στη σέλα.

Έχει δυο ανεξάρτητες επενδύσεις και μεγάλους αεραγωγούς

Το συγκεκριμένο μπουφάν εφοδιάζεται με δυο επενδύσεις, μια θερμική και μια αδιάβροχη – αντιανεμική, τις οποίες μπορείς να χρησιμοποιήσεις ξεχωριστά, αναλόγως των συνθηκών. Μάλιστα στο τελείωμα των μανικιών υπάρχει εσωτερικά ελαστική σούρα για καλύτερη μόνωση από τον κρύο αέρα. Τι είναι όμως αυτό που κάνει το Winger 95003 ένα γνήσιο μπουφάν 4 εποχών; Μα φυσικά οι αεραγωγοί σε στήθος, μανίκια και πλάτη. Πιο συγκεκριμένα στο στήθος έχουμε δυο μεσαίου μεγέθους αεραγωγούς που όταν ανοίγουν, αποκαλύπτουν ένα όμορφο ανάγλυφο σχέδιο, το οποίο επαναλαμβάνεται και στον πίσω αεραγωγό, με το διάτρητο ύφασμα εδώ να είναι πολύ μεγάλο καλύπτοντας τα ¾ της πλάτης, ενώ λεπτούς αλλά με μεγάλο μήκος αεραγωγούς έχουμε και στα μανίκια. Όλα τα παραπάνω έχουν σαν αποτέλεσμα να μπορείς να φορέσεις το Winger 95003 σχεδόν όλες τις ημέρες του χρόνου και να εξοικονομήσεις με αυτό τον τρόπο χρήματα. Τον χειμώνα αποδείχθηκε αρκετά ζεστό, ενώ τις ημέρες με πιο υψηλή θερμοκρασία προσαρμόζεται με ευκολία.  Έτσι, αν ταξιδεύεις συχνά μπορείς με ένα μπουφάν να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά διαφορετικές συνθήκες.

11 συνολικά τσέπες

Στον τομέα της πρακτικότητας παίρνει άριστα καθώς σπάνια βλέπουμε τόσες πολλές τσέπες. Οι δυο βασικές εξωτερικές τσέπες είναι διπλές καθώς έχουν δυο διαφορετικά διαμερίσματα ικανοποιητικού μεγέθους, που είναι προσβάσιμα από πάνω και από το πλάι αντίστοιχα. Ακριβώς από πάνω τους έχουμε ακόμα δυο ευρύχωρα τσεπάκια με φερμουάρ, ενώ στο αριστερό μανίκι υπάρχει ένα μικρό πρακτικό τσεπάκι για ψιλά ή το τηλεχειριστήριο της γκαραζόπορτας. Η μεγάλη cargo τσέπη στο κάτω μέρος της πλάτης θα χωρέσει κάποιο αδιάβροχο ή άλλα πιο ογκώδη αντικείμενα. Περνώντας στο εσωτερικό έχουμε δυο θήκες εγγράφων, με τη μία να βρίσκεται στην επένδυση. Εκεί συναντάμε και μια θήκη για κινητό κατασκευασμένη από μαλακό ύφασμα.

Συνέχεια του άρθρου >>>
ΠΑΤΜΑΝΙΔΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΟΣ 15, 10442, ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΩΝΟΣ

Ρωτήστε περισσότερα