WD-40: Ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης μοτοσυκλέτας

Γνωρίστε τη σειρά SPECIALIST MOTORCYCLE της WD-40 για τη φροντίδα και την περιποίηση της μοτοσυκλέτα σας.

Το όνομα της WD-40 δεν θα σου είναι άγνωστο καθώς το πασίγνωστο μπλε λιπαντικό και αντισκωριακό έχει μπει σε κάθε σπίτι τα τελευταία χρόνια καθώς είναι κατάλληλο για περισσότερες από 2000 χρήσεις και απεριόριστες εφαρμογές. Τώρα η γκάμα της WD-40 εμπλουτίζεται από τη σειρά Specialist που περιλαμβάνει εξειδικευμένα προϊόντα συντήρησης και έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους επαγγελματίες κάθε είδους την απόδοση που χρειάζονται ώστε να γίνονται σωστά οι εργασίες τους. Η μάρκα των προϊόντων WD-40 εγγυάται την ποιότητα και την αξιοπιστία, ενώ παράλληλα είναι ένα εμπορικό σήμα που οι άνθρωποι γνωρίζουν και εμπιστεύονται.

Η χρήση των προϊόντων WD-40 Specialist βοηθά στη διεξαγωγή πιο απαιτητικών εργασιών που πρέπει να γίνουν σωστά και αποτελεί την καλύτερη επιλογή για την ικανοποίηση των απαιτητικών αναγκών που έχουν οι επαγγελματίες στον κλάδο του εμπορίου και της βιομηχανίας.



Επίσης, νέα είναι και η σειρά Specialist Motorcycle, που περιλαμβάνει προϊόντα καθαρισμού και περιποίησης μοτοσυκλέτας όπως λιπαντικά και καθαριστικά αλυσίδας, καθαρισμού και προστασίας φρένων καθώς και για το κέρωμα και το πλύσιμο της μοτοσυκλέτας. Η σειρά WD-40 Specialist Motorcycle απευθύνεται τόσο στον επαγγελματία που θέλει να είναι αποδοτικός και να παρέχει στον πελάτη του το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, αλλά και στον χομπίστα που δεν αφήνει στην τύχη την περιποίηση της μοτοσυκλέτας του και θέλει το καλύτερο για αυτή. Και φυσικά δεν είναι τυχαίο ότι η ομάδα της Pramac Ducati στα MotoGP εμπιστεύεται τα προϊόντα της WD-40 για τη φροντίδα των αγωνιστικών μοτοσυκλετών της.  



Μπορείτε να βρείτε όλα τα προϊόντα της WD-40 στο δίκτυο της ΠΑΤΜΑΝΙΔΗΣ Α.Ε.
 
Για περισσότερες πληροφορίες:

Δήμητρος 15 Ακαδημία Πλάτωνος, Αθήνα
Τηλ.: 210 5141807, 210 5157906
www.patman.gr