WD-40 Specialist Motorbike: Αυτό που χρειάζεται η μοτοσυκλέτα σου

Γνώρισε την ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης μοτοσυκλέτας της WD-40 και ανανέωσέ τη με κορυφαία προϊόντα.

Η σειρά WD-40 Specialist Motorbike έχει σχεδιαστεί ειδικά για να παρέχει τις καλύτερες λύσεις συντήρησης για τη μοτοσυκλέτα σου. Περιλαμβάνει προϊόντα καθαρισμού, λίπανσης και προστασίας κατάλληλα για κάθε μοτοσυκλέτα και κάθε χρήση. Είτε είσαι λάτρης της ασφάλτου, είτε σου αρέσει να εξερευνάς τα βουνά, η WD-40 θα σε βοηθήσει να διατηρείς τη μοτοσυκλέτα σου σε άριστη κατάσταση.

Η σειρά Specialist Motorbike περιλαμβάνει καθαριστικό, λιπαντικό και κερί αλυσίδας, καθαριστικό φρένων, καθαριστικό γενικής χρήσης, σπρέι σιλικόνης και προστατευτικό κερί. Τα προϊόντα καθαρισμού και περιποίησης δρουν και στεγνώνουν άμεσα, αφαιρώντας τη βρωμιά και τη σκόνη, ενώ προστατεύουν από τη σκουριά και αποτρέπουν τη γήρανση των πλαστικών παρατείνοντας έτσι τη διάρκεια ζωής της μοτοσυκλέτας και κάνοντάς τη να φαίνεται σαν καινούργια.

Η σειρά δεν είναι μόνο κατάλληλη για ιδιωτική χρήση, αλλά δοκιμάζεται και προτιμάται από επαγγελματικές ομάδες στα MotoGP, World Superbikes και British Superbike Champioships. Η Alma Pramac Racing, η Aruba.it Racing – Ducati και η GR Motosport εμπιστεύονται τα προϊόντα WD-40 Specialist Motorbike για την περιποίηση των αγωνιστικών μοτοσυκλετών τους.

Η χρήση των προϊόντων WD-40 Specialist βοηθά στη διεξαγωγή πιο απαιτητικών εργασιών που πρέπει να γίνουν σωστά και αποτελεί την καλύτερη επιλογή για την ικανοποίηση των απαιτητικών αναγκών που έχουν οι επαγγελματίες στον κλάδο του εμπορίου και της βιομηχανίας.



Μπορείτε να βρείτε όλα τα προϊόντα της WD-40 στο δίκτυο της ΠΑΤΜΑΝΙΔΗΣ Α.Ε.
 
Για περισσότερες πληροφορίες:

Δήμητρος 15 Ακαδημία Πλάτωνος, Αθήνα
Τηλ.: 210 5141807, 210 5157906
www.patman.gr