Σχεδίαση – Ποιότητα κατασκευής
Σχεδίαση – Ποιότητα κατασκευής
Σχεδίαση – Ποιότητα κατασκευής
  • Σχεδίαση – Ποιότητα κατασκευής
  • Σχεδίαση – Ποιότητα κατασκευής
  • Σχεδίαση – Ποιότητα κατασκευής

Σχεδίαση – Ποιότητα κατασκευής

Μοντέρνο και συνάμα εύπεπτο το παρουσιαστικό του νέου DS525X, με έντονες γωνίες και προεξοχές κατά μήκος της σιλουέτας του. Είναι πιο χορταστικό στο μάτι από πλευράς διαστάσεων σε σχέση με τα 500DS/500DSX, ενώ το εμπρός μεγάλο ρύγχος υπογραμμίζει την adventure ταυτότητα του μοντέλου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Η Voge έχει προικίσει το νέο της μέλος με όμορφες λεπτομέρειες που αποπνέουν δυναμισμό και ενισχύουν το περιπετειώδες προφίλ του, όπως οι χούφτες και τα προστατευτικά κάγκελα, το ψηλά τοποθετημένο τελικό με τη δίμπουκη εξαγωγή και τα carbon φινιρίσματα και τα χρυσά καλάμια του πιρουνιού που ζευγαρώνουν τέλεια με τα χρυσά στεφάνια των ακτινωτών τροχών.

Ο φωτισμός είναι από άκρη σε άκρη τύπου LED με το μπροστινό φανάρι να ενσωματώνει φώτα ημέρας DRL. Στο στάνταρ εξοπλισμό ανήκουν και τα επίσης LED προβολάκια ομίχλης που βρίσκονται τοποθετημένα στο κάτω μέρος της μάσκας, για μεγαλύτερη ορατότητα σε βροχή ή ομίχλη. Μια πιο προσεκτική ματιά στα επιλεγμένα υλικά, την συναρμογή τους και την βαφή των πλαστικών επιφανειών επιβεβαιώνει την ποιοτική αναβάθμιση που έχει πετύχει η Voge με το DS525X, ενώ στην πράξη απέδειξε ότι αποτελεί ένα δεμένο σύνολο χωρίς τριγμούς η κοπανήματα ακόμα και όταν υπόκειται «σκληρή» χωμάτινη χρήση.
 

Σελίδα 1Voge DS525X - Test
Σελίδα 2Σχεδίαση – Ποιότητα κατασκευής
Σελίδα 3Ανεση – Εργονομία
Σελίδα 4Κινητήρας
Σελίδα 5Πλαίσιο – Αναρτήσεις – Φρένα
Σελίδα 6Στο δρόμο
Σελίδα 7Συμπέρασμα
Σελίδα 8Τεχνικά χαρακτηριστικά - Επιδόσεις

VOGE: 3000DS Με δώρο top case αλουμινίου.