Vicma: Με την εγγύηση του εργοστασιακού

Δεν είναι τυχαίο ότι οι μεγαλύτεροι κατασκευαστές δικύκλων επιλέγουν να εξοπλίζουν τις μοτοσυκλέτες τους με καθρέπτες τις Vicma. Εσύ θα επιλέξεις κάτι άλλο;

Η Ισπανική Vicma είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες κατασκευής και διανομής ανταλλακτικών στην Ευρώπη. Ανάμεσα στα ανταλλακτικά που κατασκευάζει είναι και οι καθρέφτες δικύκλων και μάλιστα από το 1957 ξεκίνησε συνεργασίες με μεγάλους κατασκευαστές μοτοσυκλετών, οι οποίοι επέλεξαν να εξοπλίσουν τα δίκυκλά τους με καθρέφτες της Vicma. Σήμερα κατασκευάζει εργοστασιακούς καθρέπτες για την Suzuki, την Yamaha, την Derbi και την Peugeot, καθώς επίσης για πολλούς άλλους Ιταλούς κατασκευαστές μοτοσυκλετών και scooter.

Ο λόγος που την εμπιστεύονται οι κατασκευαστές δεν είναι άλλος από την υψηλή ποιότητα και στην γκάμα της θα βρείτε καθρέπτες για να αντικαταστήσετε τους δικούς σας, αν αυτοί δεν προέρχονται ήδη από τη Vicma. Είναι σχεδιασμένοι σύμφωνα με τους γνήσιους, εργοστασιακούς καθρέπτες και έχουν πιστοποίηση που τους καθιστά κατάλληλους για χρήση σε οχήματα Ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Οι τιμές τους μάλιστα είναι σημαντικά χαμηλότερες σε σχέση με τους εργοστασιακούς.

Πρόσφατα η Bike Alert Hellas ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με την Ισπανική εταιρεία, οπότε μπορείτε να βρείτε όλη τη γκάμα καθρεπτών μέσα από δίκτυο καταστημάτων της.

Για περισσότερες πληροφορίες:
 
•  Λ. Αθηνών 214, 104 42, Αθήνα, Τ: 210 3413733,
Ε: info@bikealert.gr
Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή από τις 09:00 έως και τις 17:30 & Σάββατο 10:00 έως και τις 14:30.
 
•  Βεϊκου 23-25, 117 42,Κουκάκι,  Αθήνα, Τ: 210 9222776,
Ε: info@alexopoulos.gr
Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή από τις 09:00 έως και τις 17:30
 
www.bikealert.gr
Facebook Page