Η πρώτη teaser εικόνα της VMoto Stash.

Η πρώτη teaser εικόνα της VMoto Stash.

VMoto Soco: Έρχεται η πρώτη premium ηλεκτρική μοτοσυκλέτα

H VMoto Soco είναι γνωστή παγκοσμίως, από τα ηλεκτρικά της scooter που φέρουν την ονομασία Super Soco και τα οποία φυσικά είναι γνωστά και στην χώρα μας.

Κάτι που δεν ξέρουν πολλοί, όμως, είναι ότι η VMoto Soco είναι ο παγκόσμιος ηγέτης πωλήσεων στα εξολοκλήρου ηλεκτρικά οχήματα κινητικότητας και τώρα η εταιρεία, θέλει να κάνει το επόμενο βήμα στις μοτοσυκλέτες.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »

 

VMoto Stash: Η νέα premium ηλεκτρική μοτοσυκλέτα

Σύμφωνα με όσα δήλωσε επίσημα η εταιρεία, η νέα ηλεκτρική μοτοσυκλέτα θα φέρει το brand της VMoto και θα λέγεται «Stash». Πρόκειται για το πρώτο μοντέλο της εταιρείας που συνελήφθη και σχεδιάστηκε πλήρως στην Ευρώπη, με στόχο να ανταποκριθεί στο απαιτητικό κοινό της ηπείρου και όχι μόνο. Έχει σχεδιαστεί από τον Adrian Morton και σηματοδοτεί την έναρξη της συνεργασίας της Super Soco με το κέντρο σχεδίασης C-Creative.
 

Στόχος της Stash η καινοτομία, το «πιο γρήγορο μοντέλο της κατηγορίας»

Το νέο μοντέλο θα είναι κατασκευασμένο με πολύ υψηλά ποιοτικά στάνταρ, καινοτόμες τεχνικές λύσεις που σκοπεύουν στην διευκόλυνση της χρήσης από τον αναβάτη και στο να κάνουν τις μετακινήσεις του «έξυπνες». Παράλληλα, ηVMoto λέει ότι η Stash θα έχει τις καλύτεες επιδόσεις της κατηγορίας, προσφέροντας «άνευ προηγουμένου οδηγική ευχαρίστηση».
 
Η πρεμιέρα του μοντέλου θα γίνει στα πλαίσια της EICMA, την Τρίτη 23 Νοεμβρίου. Μείνετε συντονισμένοι…
 

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »