VEIDEC: Στο πλευρό του επαγγελματία

Για να προσφέρεις το καλύτερο στους πελάτες σου πρέπει να έχεις τα σωστά εργαλεία. Τα προϊόντα της VEIDEC θα εκτοξεύσουν τη δουλειά σου και θα σε κάνουν περιζήτητο επαγγελματία.

Για σχεδόν 27 χρόνια η VEIDEC κατασκευάζει προϊόντα υψηλής τεχνολογίας και απόδοσης για την περιποίηση και συντήρηση μοτοσυκλετών και αυτοκινήτων, που κάνουν πιο αποτελεσματική και εύκολη τη δουλειά των επαγγελματιών του χώρου αλλά και του χομπίστα. Μεγάλα brands του χώρου, όπως η Ferrari, SAS Airlines, BAE Defense Sysems, Renault κ.α., έχουν επιλέξει τα συγκεκριμένα προϊόντα.

Τα προϊόντα δοκιμάζονται στις πιο δύσκολες συνθήκες και ικανοποιούν τους πιο απαιτητικούς μηχανικούς παγκοσμίου εμβέλειας! Έτσι, μπορείς να είσαι σίγουρος ότι έχεις ένα εργαλείο που θα ανεβάσει τη δουλειά σου ένα σκαλί πιο πάνω! Για να επιτευχθεί αυτό, δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα στην έρευνα και στην ανάπτυξη. Η VEIDEC ξεκίνησε το 1993 με μόλις 4 προϊόντα και διαφοροποιείται από τις υπόλοιπες εταιρείες του χώρου, διότι αναπτύσσει και παράγει προϊόντα, έχοντας ως άξονες την προστασία του χρήστη και τον σεβασμό στο περιβάλλον διατηρώντας ταυτόχρονα κορυφαία ποιότητα!



Σήμερα, η γκάμα της περιλαμβάνει περισσότερα από 150 προϊόντα, έχοντας πάντα ως στόχο την πλήρη ικανοποίηση του πελάτη και των προσδοκιών του. Χρησιμοποιώντας τα προϊόντα της VEIDEC, μπορείς να είσαι σίγουρος ότι έχεις στα χέρια σου την καλύτερη δυνατή επιλογή. Στον εκτενή κατάλογο της εταιρείας θα βρείτε προϊόντα φινιρίσματος και προετοιμασίας επιφανειών, καθαριστικά, στεγανωτικά, κόλλες, λιπαντικά, εργαλεία, ηλεκτρικά, προστατευτικά ενδύματα και αξεσουάρ. Σήμερα, όλα τα προϊόντα της εξάγονται σε 22 χώρες σε όλο τον κόσμο, ενώ στην Ελλάδα εισάγονται από το 2019.



Η παρουσία της VEIDEC σε αγώνες έγινε από την αρχή αισθητή. Ο στόχος ήταν να τους κάνει πιο φιλικούς προς το περιβάλλον αλλά και να τους χρησιμοποιήσει ως ένα υπερσύγχρονο εργαστήριο έρευνας και ανάπτυξης των προϊόντων τηςΤο πάθος των εργαζομένων και οι αξίες της VEIDEC πηγάζουν από την όλο και πιο επιτακτική ανάγκη προστασίας του χρήστη και του πλανήτη μας, αντιλαμβανόμενοι πλήρως ότι αυτόν θα κληρονομήσουν τα παιδιά μας και αυτός είναι το μέλλον τους!

Για περισσότερες πληροφορίες:
210 5154110
www.e-veidec.gr