• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
Ότι απέμεινε από την Ferrari στο σημείο του δυστυχήματος (Intime News)

Ότι απέμεινε από την Ferrari στο σημείο του δυστυχήματος (Intime News)

Τροχαίο με Ferrari στην Βούλα: Ένας νεκρός

Δυστυχώς, ακόμη ένα «υψηλού προφίλ» τροχαίο δυστύχημα έλαβε χώρα στην Αττική, με έναν νεκρό και ένα ολοσχερώς κατεστραμμένο αυτοκίνητο, ενώ όπως θα διαβάσετε παρακάτω, είναι ευτύχημα που δεν υπήρξαν άλλα θύματα.

Πιο συγκεκριμένα, μιλάμε για τον αδερφό της βουλευτού Κατερίνας Μονογυιού, Τζώρτζη, ο οποίος επέβαινε στο αυτοκίνητο μάρκας Ferrari, μαζί με την σύζυγο του.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 

Έχασε τον έλεγχο και συγκρούστηκε σε δέντρα

Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, το πολυτελές αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ο Τζώρτζης Μονογυιός, εξετράπη από την πορεία του για άγνωστο λόγο –παρά τις μαρτυρίες που υπάρχουν, δεν υπάρχει ακόμα επίσημο πόρισμα. Το αποτέλεσμα είναι ότι η Ferrari διέφυγε από τον έλεγχο του οδηγού της και προσέκρουσε με τεράστια δύναμη σε κράσπεδο και στην συνέχεια σε δέντρα και τυλίχθηκε στις φλόγες. Ο άτυχος 45χρονος οδηγός της έχασε την ζωή του, ενώ η σύζυγος του κατάφερε να γλιτώσει με τραυματισμούς.
 

Είχε μόλις παραλάβει την Ferrari ο οδηγός

Τα εθνικά ρεπορτάζ για το θέμα, αναφέρουν ότι ο Τζώρτζης Μονογυιός οδηγούσε για πρώτη φορά το νέο του αυτοκίνητο, αφού το είχε αγοράσει λίγα 24ωρα πριν. Μαρτυρία φίλου του θύματος αναφέρει, ότι ο κ. Μονογυιός, αφού είχε παραλάβει το αυτοκίνητο του, μετέβαινε προς το σπίτι του για να το σταθμεύσει, έχοντας μαζί και την σύζυγο του.
 

Μαρτυρίες για υπερβολική ταχύτητα και προσπάθεια αποφυγής πεζού

Από την κατάσταση στην οποία περιήλθε το αυτοκίνητο μετά το ατύχημα, είναι εύκολο να συμπεράνει κανείς ότι πιθανόν η υπερβολική ταχύτητα έπαιξε τον ρόλο της. Μάρτυρες που βρέθηκαν κοντά στο σημείο αναφέρουν ότι η κόκκινη Ferrari προσπερνούσε αυτοκίνητα με ιλιγγιώδη ταχύτητα, ενώ έκανε και «σφήνες» από την δεξιά λωρίδα. Ως πιθανό αίτιο του δυστυχήματος αναφέρθηκε η προσπάθεια του 45χρονου οδηγού, να αποφύγει πεζό, με αποτέλεσμα την σφοδρότατη σύγκρουση.