• 1.459 ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
    Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
Τoprak Razgatlioglu: Σταματάει από τη Yamaha

Τoprak Razgatlioglu: Σταματάει από τη Yamaha

Ο Τoprak Razgatlioglu ανακοίνωσε το αντίο του στη Yamaha στα τέλη του 2023 και θα συνεχίσει στην BMW

YAMAHA: ΝΜΑΧ 155 σύμμαχος στην οικονομία!

Η Yamaha ήταν η οικογένεια του

"Θέλω να ευχαριστήσω όλη την οικογένεια της Yamaha για την αγάπη και τον σεβασμό που μου έδειξαν. Η κατάκτηση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος ήταν το  όνειρό μου όταν υπέγραψα με τη Yamaha. Μαζί πετύχαμε αυτόν τον στόχο. Για την επόμενη σεζόν νιώθω ότι χρειάζομαι μια νέα πρόκληση και ενώ υπήρχε μια ευκαιρία στο MotoGP, δεν ένιωσα την ίδια έλξη που έχω με τα superbike."
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

"Αλλά αν πρόκειται να μείνω στο WorldSBK, τότε χρειάζομαι έναν νέο στόχο , μια νέα πρόκληση. Λυπάμαι που αφήνω τη Yamaha, τόσο σαν εταιρεία όσο και από τους ανθρώπους, καθώς έχουμε μια εξαιρετική σχέση. Έτσι, οφείλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Yamaha Motor Company, τη Yamaha Motor Europe, τη Yamaha Motor Turkiye, την ομάδα Pata Yamaha Prometeon WorldSBK και ιδιαίτερα την ομάδα μου."

Εκτίμηση στην προσφορά του Τoprak Razgatlioglu

Ο αγωνιστικός διευθυντής της Yamaha Motor Europe, Αndrea Dosoli δήλωσε: «Κάναμε αυτό που πιστεύαμε ότι ήταν μια προσφορά που αντικατοπτρίζει επαρκώς την αξία του Toprak ως αναβάτη». Το συμβόλαιο του Razgatlioglu λήγει στο τέλος της σεζόν του 2023.
 
Θα είναι λυπηρό να δούμε τον Τoprak να φεύγει από τη Yamaha στο τέλος αυτής της σεζόν. Θέλαμε να συνεχίσουμε την απίστευτα επιτυχημένη συνεργασία, αφού καταφέραμε το 3 στα 3, δηλαδή να κερδίσουμε τον παγκόσμιο τίτλο στους οδηγούς, στους κατασκευαστές και ομάδας που κερδίσαμε μαζί το 2021. Κάναμε αυτό που πιστεύαμε ότι ήταν μια προσφορά που αντανακλούσε επαρκώς την αξία του Toprak ως αναβάτη και πρεσβευτή της Yamaha .

3 στα 3 το 2021

«Ωστόσο, καθώς οι διαπραγματεύσεις έχουν προχωρήσει, έχει γίνει φανερό και στις δύο πλευρές ότι ο Τoprak έχει κίνητρο να αποδεχθεί μια νέα πρόκληση το 2024 και σεβόμαστε την απόφασή του. Αν και οι δρόμοι μας θα χωρίσουν στο τέλος της χρονιάς, είμαστε πλήρως συγκεντρωμένοι στη μάχη για τον τίτλο του WorldSBK του 2023, που θα συνεχιστεί σύντομα στο Misano. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Toprak εκ μέρους της Yamaha αλλά και προσωπικά, για την ανεκτίμητη συνεισφορά του WorldSBK. Ο πρώτος του παγκόσμιος τίτλος το 2021 ήταν μια δίκαιη ανταμοιβή για τον ίδιο αλλά και για όλους τους ανθρώπους που, δούλεψαν τόσο σκληρά για να πετύχει αυτό το έργο. Ευχόμαστε στον Τoprak κάθε επιτυχία στο μέλλον, αλλά, προς το παρόν, έχουμε δουλειά να τελειώσουμε».

Ο Τoprak Razgatlioglu φεύφει από την Yamaha
Αν δεν βρει πρόκληση δεν θα συνεχίσει στα SΒΚ
Δεν θέλει να πάει στο MotoGP
Η Yamaha εκτιμάει τη συνεισφορά του

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »