Το νέο Daytona 310T2 έφτασε στην Papanikolakis Moto

Η νέα έκδοση του best seller της Daytona είναι άμεσα διαθέσιμη στην Papanikolakis Moto.

DAYTONA: Εξουσιοδοτημένο service SYM-DAYTONA

Η Papanikolakis Moto ανήκει στο επίσημο δίκτυο συνεργατών της SYM και είναι εξουσιοδοτημένος έμπορος και επισκευαστής. Στο κατάστημα θα βρείτε όλα τα τελευταία μοντέλα scooter, μοτοσυκλετών και παπιών, όπως το ολοκαίνουργιο Daytona 310T2, που θα σε βοηθήσει να ζήσεις νέες περιπέτειες.

Μεγάλη αλλαγή για την 310T2, αποτελούν οι ακτινωτοί τροχοί 19 και 17 ιντσών εμπρός και πίσω αντίστοιχα, που χρησιμοποιούνται πλέον στο μοντέλο προσφέροντας ακόμα περισσότερες εκτός δρόμου δυνατότητες. Το ψαλίδι συμβατικό (αντί μονόμπρατσου της 310T1), ενώ τα ελαστικά που χρησιμοποιεί η μοτοσυκλέτα είναι είναι τύπου Tubeless, (χωρίς σαμπρέλα) διαστάσεων 110/80-19 και 160/60-17 εμπρός και πίσω.



Το μοντέλο κινείται από τον γνωστό κινητήρα των 312 κυβικών της εταιρείας, ο οποίος αποδίδει 35,4 ίππους και 3 kgm ροπής. Ο αναβάτης έχει στη διάθεσή του 2 χαρτογραφήσεις ισχύος: E και S, για οδήγηση εξοικονόμησης καυσίμου και σπορ, αντίστοιχα. Το βάρος της μοτοσυκλέτας (πλήρους υγρών) ανέρχεται στα 193 κιλά.

Η νέα Daytona 310T2 εξοπλίζεται με ρεζερβουάρ 19 λίτρων για ακόμα περισσότερα χιλιόμετρα, ενώ υπάρχει αποθηκευτικός χώρος κάτω από την οθόνη ενδείξεων TFT, σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί, σύστημα απεικόνισης πίεσης ελαστικών, διπλή θύρα ρεύματος USB, προστατευτικές χούφτες, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη ζελατίνα και προστατευτικά κάγκελα από σωλήνες ατσαλιού διαμέτρου 29 χιλιοστών. Όλα τα φωτιστικά σώματα της 310T2 είναι τύπου LED.



Στο σύστημα πέδησης συναντάμε ABS της Bosch και δύο δίσκους 300 και 230 χιλιοστών εμπρός και πίσω αντίστοιχα, ενώ στις αναρτήσεις χρησιμοποιείται ανεστραμμένο πιρούνι 37 χιλιοστών εμπρός και μονό αμορτισέρ τύπου αζώτου, πίσω.

Και μην ξεχνάτε ότι στην Papanikolakis Moto εκτός από τη γκάμα της SYM, θα βρείτε όλα τα μοντέλα των Yamaha και Kawasaki και φυσικά άμεσα διαθέσιμο μεγάλο στοκ γνήσιων ανταλλακτικών. Επίσης, στο κατάστημα της εταιρείας σας περιμένουν ελαστικά κορυφαίων κατασκευαστών και μεγάλη ποικιλία από αξεσουάρ για μοτοσυκλέτες δρόμου, αλλά και motocross ή enduro. Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα επώνυμα και ποιοτικά είδη ένδυσης αναβάτη στις καλύτερες τιμές.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Κλεισθένους 48 - 50, 15344 Γέρακας  
Τηλ.: 210 6616016  
www.papanikolakis.gr
Facebook Page

Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα – Παρασκευή: 09:00 – 19:30